1

site çok yavaş bir yarışma olmalı mı?

yarışma olmalı ama en son yarışma olduğu gibi ilk on kişiye verilecek 2kat kazanç almış olcak. böyle yarışma yapma olursa çok iyi olur herkes kazancının iki katını alır listeye 10 kişi girenler.

6 cevap
0

bence de yarışma olmalı ne kadar katılım ne kadar giriş ne kadar. üye referans sahibi varsa tabiki site hakkında dahada çok yükselerek daha iyi yerlere gelir.

0

evet olmalıdır.böylelikle site daha çok hit çekip daha çok tanınacaktır.

0

bencede artık sorumani bize gelir sağlamak için birseyler yapmalı bu sessizlik nereye kadar zaten iki kat kazanç etkinliğinden sonra verdiğimiz cevaplardan oldukça kazançlar düştü sorumanide bir pazarcı gibi önce yüksek miktar söyliyor daha sonra iniyor yani önce yüksek para kazandırıyor daha sonra kazandırdığını geri alıyor gibi ben şahsen soğumaya başladım gibi o kadar uzun cevaplar veriyorum ellerim yoruluyor ama verilen paralar çok az böyle olursa çoğu yazar benim gibi siteden soğumaya başlar düşüncesindeyim ne güzel bize bir ek gelir kaynağı sağlamışsınız bozmayın siteyi işte ya.

0

bence de site çok yavaş... kimse girmiyor neredeyse. birkac kisi anca cabaliyoruz sitede. dediğin gibi ilk ona girenlere iki kati ödülü gibi bir yarışma yapılsa bir haftalığına bak o zaman gör sen sitedeki yazarları... ilk ona girebilmek için nasıl canla başla yarışma için yarışıyorlar. yani sure ya uzun olsun 7-8 gun gibi ya da 1 gunluk yapilsin ki kiran kirana bir yaris olsun. duy bizi sorumani..

0

siteyi yenı yeni bakınıyorum en kısa zamanda siteyi komple çözerim ama hala anlamadım :):):)))

0

site çok yavaş artık bir yarışma olması lazım, iki kat alacak en sonki yarışma gibi ilk 10 kişi olması lazım, böyle gerçekten kimse yok yani sitede herkes bir soru soruyor sorular cevapsız kaç haftadır yarışma yok insanlar artık girmek istemiyor yani içinde gelmiyor en azında yarışma oldumu insanlar birbiriyle yarışıyor. hemen o listeye girmek için uğraşıyor biz yarışma bekliyoruz sorumani.