0

genelde küresel sermayedir önemli günlerde o güne hitap etmeden kendime ucuz şeyler aldığım olmuştur

0

ben kampanyalara inanmıyorum.zaten onlar toplu aldıkları için fiyatları kendileri yazıyorlar.kampanya yapmaları örneğin seksen tl ürünü kampanya yaptık diye altmış tl veriyorlar bize bu kampanyami sence birde ayriyetten ürünleri mağazalar fiyatlarda aşırı pahali yazıyorlar gecengun bir buluz gördüm internette ucyuz tl dedi ikiay önce aradan zaman geçti yüzde elli indirim demis sordum yuzelli dedi bizim bu indirimlerde karimiz yokki onlar iki katı yazıyorlar zaman geçince yine indirim var diye istedikleri fiyata veriyorlar.

1

sadece sezon sonu indirimleri inandırıcı. diğer türlü yapılan indirimlerin hiçbirini inandırıcı bulmuyorum. fazla fiyat yazıp sonradan baaaaya düşürmüş gibi yapıyorlar, biz de yiyoruz işte

1

ilk önce bindirdiler şimdi indirdik diyorlar nereye inmiş inmiş halı buysa napicaz bilmiyorum maaş yok öğrenciyim dışarı çıkınca bile para yeter ya

1

hiç inandırıcı değil. önce satacağın mala esaslı zam yap. sonra o zamdan indirim yap. hep aldatılan alt gelirli vatandaş olsun. fahiş fiyatla satanlara stokçuluk yapanlara devlet yeni yeni yaptırım uygulamaya başladı. velhasıl indirim dedikleri şeye asla inanmayalım.

1

sezon sonu olunca bazen gerçekten güzel indirimler oluyor. ama bazı yerler indirim diye insanları kandırıyor genelde dikkatli takip etmek lazım.

1

sezon sonu olunca bazen gerçekten güzel indirimle2r