0

ben gercekden cok iyi bidigim cevaplarda veya fikrimin oldugu sorularda uzun cevap veriyorum.haricendeki sorulara bidigim kadariyla uzun yazıyorum sonrasindaki yazdigim cevaplar işe yaramior.

0

uzun cevapları bilhassa bilgi sorularında yapmaya çalışıyorum ben. mesela halide edip adıvar kimdir diye bir soruyla karşılaştım saat 6.30 civarı. mesela o yazar hakkındaki bilgilere girmeden önce yazarı çok sevdiğimi, hayatıyla ilgili kitaplar okuduğumu, bildiğim kadarıyla anlatmak istiyorum dedim bilgilerimi verdim mesela.. böyle uzatabileceğim sorularda çok güzel uzatabiliyorum. sordukları yaşayan bir kişiyse ve ropörtajına, söyleşisine denk geldiydrm oradan da bilgiler vermeyi tervih ederim. fikri şöyledir, bunu böyle savunmuş gibi. konu dışına sapmamaya dikkat ederim. birde yorumlarda... eğer gerçekten uzatabiliyorsam o konuyla ilgili, fikirlerimi yazıyorum

0

uzun yazmayı düşünüyorumda bazenleri yazacak bişey bulamıyorum hem saçmalarsak ban yemez miyiz sıkıntı olur cevabını bildigim konuları yazıyorum gerisini dokunmuyorum hiç bu sefer ban yersek o kadar emegimiz boşa gidebilir

0

hayır bence ben saçmalamıyorum :) gerçekten fikrimin olmadığı, yorumlayamayacağım sorulara sırf yazayım ve onu da uzun tutayım diye cevap yazmıyorum çünkü. sonuçta özgün cevaplar vermemiz gerekiyor ya da aynı şekilde özgün sorular sormamız gerekiyor.

0

genel olarak saçmalamıyorum ama elbette bazı sorularda saçmalıyor olabilirim. saçmalamasam bile elbette bazı insanlara saçma gelebilir.

0

bazen aşırı saçmalıyorum. aslında bu kadar saçmalamaya hiç gerek yok.

0

insan çok konuştuğu zaman saçmalar ya senin gı yanlis soru