0

herkez aklina geleni sormakta ozgur.ama sole bi sikinti var ayni sorunun baska pencereden sorulmasi garip.ornegin uyari olsa buna benzer bi soru daha once soruldu gibi.

0

bence sorumani de sorulan sorulan o kadar da kaliteli sorular değil. he bazen kaliteli sorular soruluyor evet ama çoğu zaman sırf sori sormak için sorulan sorular var. biri kalkmış şöyle bir soru soruyor, bilmem kayseri yöresinin en ünlü yemeği ne, tamam bak aslında güzel soru ama o kişi ne yapıyor biliyor musunuz? bunu sıralıyor, kayseri yöresinin en ünlü yemeği, afyon, şanlıurfa, diyarbakır, rize vs vs vs utanmasa 81 ilin hepsini yazacak, ya kardeşim abartmayın cidden, bir iki tane sorulur sonra farklı bir kategoriye geçilir. insani bunaltıyorlar çünkü.

1

valla bazı kişilerin sorduğu sorular epey kalitesiz dört işlem sorularını soru diye koyuyorlar. kaliteli olanlar da araştırılıp cevaplanmıyor. çoğu cevapsız öylece bekliyor. hal böyle olunca da etraf kalitesiz sorularla dolup taşıyor.

0

bazı sorular kaliteli bazu sorular kalitesiz için de saçmalık ta var bilgi edinici soru da var

0

bazı soruların kaliteli bazı soruların ise kalitesiz olduğunu düşünüyorum. çünkü bu sorunun konusuna göre değişiklik gösterir ve burada bir sürü konuyla ilgili soru mevcuttur.