0

kadınlar yapı olarak daha duygusal içine kapanık bir yapıdadır.bence kadınlar

0

kadınlar daha duygusal canlılar oldukları için bence ilişkilerde en çok yıpranan tarafta yine kadınlardır erkekler bizim kadar ince düşünen duygusal canlılar değildir daha odun oldukları için bizim kadar çok yıpranacak larını düşünmüyorum ama tabii ki onlar da yıpranıyor ama kadınlar kadar değil

0

tabii ki en çok seven taraf ve evet biri her zaman diğerinden daha çok sever diye bir şey var bence her zaman o kişi daha çok çabalar daha çok ilgilenir haliyle de yıpranır

0

bir ilişkide en çok yıpranan taraf sırf karşı tarafı sevdiği ve kaybetmekten çok korktuğu için onun her isteğini kabul eden her problem çıkardığında alttan alan taraftır. ilişkide alttan almak ve sevgilinin isteklerini gözetmek elbette çok önemlidir fakat bu her zaman ve tek taraflı olursa sağlıksız bir ilişki olmaya doğru gidecek ve ayrılınsa bile üzülen taraf yine alttan alan kişi olacaktır. ne olursa olsun ilişkilerimizde kendi değerimizin de bilincinde olmamız gerekir. karşı tarafa kendini adamak onu kaybetmemeye değil bilakis kaybetmeye sebep olacaktır. çünkü herkes karşısında özgüvenli, kendi değerinin ve isteklerinin farkında, kuralları olan ve çiğnetmeyen kişilikli karakterli insanların olmasını ister. her dediğimize tamam aşkım , olur aşkım diyen kendi fikri ve iradesi olmayan, haklıyken kendini savunmayan bir kişi zamanla sinik ve itici gelecektir. fakat bu da tam tersi herşeyi alttan alınan taraf da olalım demek değil. bu durumun dengesi çok iyi kurulursa ve iki taraf da olaya ve duruma göre birbirini idare ediyorsa ancak sağlıklı bir ilişkiniz var diyebiliriz. başka türlisi psikolojik şiddettir ve sizi yorar

0

bir ilişkide yıpranan taraf iki tarafta olabilir çünkü eger birbirlerini çok sevmişlerse ve birbirlerine olan güven tamsa bi şekilde ayrılmak zorunda kalmışlarsa bu durum ikinisinide çok fazla etkiler ve yıpratır.birbirini seven insanlar bazen bunların farkında olabiliyolar ve her iki taraf da samimi bi şekilde birbirini kırmadan ilişkiyi sonlandırabiliyorlar.ama bazıları için sadece bunu söyleyebilirim diğer türlü her zaman ya biri yada ikisi ilişkiyi bitirme ve bittiğinde çok fazla yıpranıyorlar.

0

bir ilişki de yıpranan taraf herşeyiyle karşısındakine adanmış, onun için herşeyden bir çırpıda vazgeçebilecek karara sahip olan, bir ilişki de herşeyi alttan alarak ilişkinin zedelenmemesi adına daha çok sancılar çeken taraf bir ilişkide en çok da yıpranan taraf oluyor

0

en fazla yıpranan taraf en çok seven değer veren kişidir. bu erkek de olabilir, kadın da. genelde kadınlar yıpranır erkekler onları umursamayarak kendini güçlü görürler genelde. bunları yapmayan saf çıkarsız seven erkek de vardır.

1

her iki taraf da yıpranır. ancak daha çok kadınlar yıpranır. sebebi erkeklere göre daha zayıf ve narindirler.

1

bana göre iliskide en çok yıpranan kadın tarafıdır.hem daha hassasdırlar hemde erkeklerin gözünde küçük olan birşey bayanlar tarafından çok önemli olabiliyor ve şuan bana göre tabiri caizse hiç bir erkek erkek değil bayanı hiç önemsemiyor,yüzündeki mutluluk kaynağı olamıyor hiç birşey yapamıyor anlıyacağın.ne yazıkki erkeklerde empati yeteneği kalmamış ama şunuda bilmek gerekir ki ilişkiden ilişkiye göre durum değişir ben genel cevap verdim.

1

kişiye göre değişir yaşananlara göre, sevene göre değişir. ama en çok daha çok seven daha çok değer veren kişi çok üzülür.

0

kim fedakarlık yapip, çok seviyorsa o taraf muhakkak yıpranır. çünkü karşı tarafı memnun etmek için yada kaybetmemek için sürekli taviz vermesi bir süre sonra onu yıpratır ve bağımlı bir kişiliğe dönüştürür. karşı taraf bunu fırsat bilerek daha çok yıpratıcı davranmaya başlar. nasıl olsa ne yapsam girmiyor, ne yapsam yine beni sever diyerek durmadan haddini aşar. bu durumda da bir hayli sömürülür ve yıpranır taviz veren taraf.o açıdan kim olursa olsun herzaman bir sınırımız olsun ve hayır demeyi öğrenelim. sevgi, saygı çift taraflı olursa güzel olur.tek taraflı olursa eza verir insana. hayatta hiçbirşeyin bizden daha değerli olmadığının bilincine varalım. tercihlerimiz konusunda dikkatli davranalım.

0

ilişkisi yıpranan taraf taraf çok alttan alan taraftar bazı ilişkilerde daha çok kadınlar yıpranır ama yıpranan erkeklerde vardır ama genellikle kadınlar yıpranan taraf oluyor çünkü kadınlar çok çileler çekiyorlar.

1

muhtemelen herkes kendi açısından cevap verecektir ama eğer genelleme yaparsak en çok yıpranan taraf kadınlardır ilişkilerde. çünkü erkekler tarafından hep bir baskıya maruz bırakılırlar ve erkekler bu yanlış davranışları normalleştirirler. erkek karışır, erkeklerin dediği olur, erkek kıskanır vs bunların hepsi kadınları kontrol altına almak içindir ve maalesef ki kadınlarda da seven erkek sahip çıkar, kıskanır algısı yaratılmıştır. medeni toplumlarda bunlar psikolojik rahatsızlık olarak adlandırılır ama kendine güveni olmayan, cahil toplumlarda zekasına güvenemeyen erkekler ilişkilerde kaba kuvvet ve baskı ile otorite kurmaya çalışırlar. bu anlamda tabi ki en çok zarar gören, yıpranan taraf kadınlardır.

0

kadınlar daha çok yıpran. çünkü kadinin işi çok zor hele birde çocuğu varsa gerçekten bazı çocuklar çok şımarık benim oğlum on dört aylık beni öldürüyor. yani yıpranmış bir durumdayım bazı kadınların kocası kötü oluyor ondan yipraniyor, çamaşır ,bulaşık, ev işi ,çocuk yani kadın her konuda yipraniyor. kadın olmak gerçekten çok zor yani hassastır kadın her zaman.

0

en çok yıpranan taraf bence kadın tarafıdır. çünkü kadınlar erkeklere göre daha hassaslardır. ama bu ilişki durumuna göre tabiki farklılık gösterir.