0

sevgililerinden ayrıldıklarında negatif olurlar

0

gündelik rutin monotonluk bile mutsuzluğa sebep olabilir . sorunlarla boğuşuyor olmanın verdiği olumsuzluk olabilir veya kendinden yada yaşadığı hayattan memnun olmayabilir . hayata nasıl baktığı düşündüğü ve nasıl değerlendirdiği önemlidir . eğer olumsuz bakıyorsa veya sürekli şikayet ediyorsa negatif düşünce yapısına sahiptir . hatta öyle ki olay dizilimlerini olumsuz düşünerek öyle olmasa bile negatif hale getirebilir . kısacası nasil dunursek birazda öyle yasar ve hissederiz. .

0

hayatta olumsuz giden her şeyi içine atan insanoğlu bünyesinde hep sorunlarla dolaşarak hiç bir şeyin çözülmeyeceğini sanmaktadır ve olumsuz bir psikoloji ile hareket etmektedir. bunun sonucu olarak da ruh hali negatife dönmektedir.

0

yaşam şartları iyi olmayan biri kötü bir haber alan biri istediği şeyi yapamayan biri kısaca birçok sebep vardır ancak bunca dert ve sıkıntının içinde de huzuru pozitifliği bulmak önemlidir eğer pozitif olunmazsa sürekli negatif biri olrsanız arkadaşlarınız yavaş yavaş yok olur ancak pozitif olursanız arkadaşlarınız çoğalır pozitifliğe yönelmeyi bilmek en iyi şeylerden biridir

0

insanlar aldıkları her türlü karardan, haberden ve kötü olaydan etkilenip negatif yüklü olabilir. motive olup kendini pozitif şeylere çekmesini de öğrenebilmeli.