0

televizyonda program olarak zuhal topal sofradayız programı takip ediyorum ve hafta içi 5 gün oynuyor her 5 gün zuhal topalla sofradayız izliyorum yani onun dışında program olarak takip ettiğim bir program yoktur ama takip ettiğim diziler var televizyonda hafta içi dizisi beni bırakma işte program olarak sadece onu izliyorum.

0

ben en çok zuhal topalla sofradanı izliyorum yasak elma gülperı çukur izliyorum ama kötü birey var yasak elma ve çukur aynı gün çıkıyor keşke günlerı değiştirselr

0

ben dizi olarak gülperi, yasak elma dizilerini izliyorum. sürekli takip edemesem de. ara sıra internetten vuslat dizisine bakıyorum. sürekli illa bu diziyi takip edeyim diye bir gayem yok ara ara bakıyorum beni sarmaz ise bırakırım izlemeyi. yarışma programı olarak genellikle yemek programlarını izlerim. özellikle yemeklerin yapılış aşamalarına bakarım. diğer kısımlar benim i.in pek önemli değildir. bir de ara ara sevdiğim veya merak ettiğim filmler yayınlanırsa onları da izlerim. trt de bazen belgeseller oluyor onları da izlerim. merak uyandıran, tarihi, beni bilgilendireceğini düşündüğüm programları izlemeyi tercih ediyorum.

0

televizyonda takip ettiğim programlar yok denilecek kadar az. tlc kanalı insan belgeselleri yapıyor enteresan hayatları konu alıyor denk geldiğim zamanlarda izlerim.

0

gizemli araştırmacı programlar dikkatimi çekiyor, müge anlıyi hep takip ederim iyi bir gazeteci. ve her olayı çözüyor.
sonra bilgi programlarını seviyorum.
birde su çekişme içinde olan gelin kaynana onlara bakıyorum bazen. ;)

0

çok proğram takip etmem ama kim milyoner olmak ister ve o ses türkiye ye bakarım