0

memnunum ama keşke üniversitesiye kazanabilsem o zaman daha iyi olur

1

sanırım 17 yaşımdaki kendime şu halimi ''gelecekteki sen'' diye gösterseler, kahkahalarla gülerdi. gerçi bende ona gülüyorum pis ergen hayat hiç de öyle senin sandığın gibi değil diye.

beklentilerim ve hayallerim bambaşka bir yola girdi, hayatımda umduğum çoğu şeyi bulamadım, uğruna çabaladıklarım ve uğraştıklarım olmadı, ve anladım ki hayatta çabanın yeri benim sandığım kadar büyük değil. olduğu gibi kabul ettim ve memnunum bu sebeple.

0

evet. şükürler olsunki her gün karnımı doyurabiliyorum ve okuyabiliyorum. bir okul hayatım var. her zaman sahip olduklarıyla yetinmesini bilmeli insan ve bende sahip olduklarımla yetinmesini biliyorum. bu yüzden hayatımın gidişinden memnunum. tabiki bazen ters durumlar olabilir. bu durumlar karşısında sabırla beklemeli ve çözüm yolları aramalıyız. eminim ki her sorun çözülür.

0

ne yalan söyleyeyim memnun değilim. çok daha farklı ve çok daha güzel bir gidişat ile yaşaya bilirdim bu hayatı aslında. fakat gende isyan etmek yerine şükür ediyorum ve sabırla belki diye bekliyorum.

0

rabbimin u günkü gününe şükür olsun iyiyiz mutluyuz rabbim büyük inşallah