0

hayatımın aşkıyla karşılaştım ve bir aile kurdum. mutluyum ve huzurluyum çok şükür.

0

yani suanda bir yıllık bir ilişkim var ve arada sırada kafam karışmıyor değil açıkçası tam olarak hayatımın aşkı mı bilmiyorum ama sanırım öyle çünkü ilk defa bir sevgilim oldu ve ben onu çok özlüyorum arada mesafeler fazla ve o yüzden de ben fazla anlasamadigimizi düşünüyorum onun haricinde gayet iyi anlaşıyoruz bazen kavga etsekte birbirimizi çok sevdiğimizi düşünüyorum.

0

şu ana kadar çok kızla çıktım ancak şu an çıkmış olduğum kız gibisini daha önce görmedim ve genel olarak söylemek gerekirse hayatımın aşkı ile tanıştım diyebilirim. ancak şu sıralar kötü dönemler geçiriyoruz umarım kısa sürede bu dönemleri atlatacağız ve tekrar eski günlere döneceğiz.

0

hayatımın aşkı ile karşılaştım ve 3 senedir evliyiz 4 senede sevgili kalmıştık. kız şu an bir tane oğlumuz var. çok şükür ben sevdiğime kavuştum .inşallah herkesi sevdiğine kavuşur diyorum. yani benim ailem ilkinde istememişti vermediler benim ben kaçmak zorunda kaldım eşime evlendim kaçtığım gün zaten ailem beni affetti kaçtığımı anlayan çünkü sonuçta ben onların evladıyım tabii ki de affetçekler aslında ben beklemiyordum beni affetmezler sanıyordum ama öyle olmadı. çok şükür hayatımın aşkını buldum ve eşimi gerçekten de çok seviyorum ölene kadar da seveceğim sonuçta benim hayat arkadaşım her şeyin oğlumun babası yani çok şükür buldum diyorum yani.

0

evet ve onunla evlendim sonra hayatımın en büyük aşkini doğurdum ve anladım ki bi kadın o aşkı bulmaz doğurur bunun üstünde aşk yok

0

mın aşkıyla karsılastım mi evet şuanntam da yanın da ptueuyor