0

benim çocuğum yok o yüzden okumadım.kardeşlerime falanda okumadım sadece sevgilimi uyuytmak için önceden okuyordum o kadar baskada kimseyi uyutmak için okumadım.

0

benim oğlum 14 aylık olduğu için hikaye falan okuyorum ama büyüdüğünde okurum hikayesini zaten ben kim o zaman uyumuş olur. yani hikaye, masal fark etmez ama okumayı düşünüyorum en azından biraz rahatlar.

0

çocuğum yok ama yeğenlerime yanlarında olduğum sürece gece yatmadan önce kitap okurum. zaten onlar benden daha iyi okuyorlar çünkü kitaptaki resimlere bakarak olayın gidişatını hayal güçlerini de canlandırabiliyorlar aslında. ama yine de benden kitap okumamı istedikleri zaman onları kıramıyorum ve okuyorum. hem kitap okumak onların hayal gücünün daha çok canlandıracaktır. sizin söylediklerinizi kafasında kurdukları için düşünce güçleri, hayal güçleri daha çok gelişecektir. yani küçük yaşlarda bile kitap çok önemli bir araçtır.

0

ögrencilerime cok kitap okudum ama evladima henuz okumadım anlayabilecek yaşta deil

0

benimkiler büyüdüler artık ama zamanında okumuştum

0

zaman zaman gece yatmadan onceleri okurum cunku devamli bilgisayar oyunu oynamak istiyorlar baska seylerle ilgilenmelerini istiyorum o yuzden ilgi alanlarini baska yerlere kanalize etmek istiyorum