0

bazen sosyal medyada denk geliyor merak edip kendi burcunu okuyorum aslında burçlarla fazla ilgilenmiyorum çünkü şöyle düşünüyorum insanların okumaktan zevk alacağı şeyler yazdıklarını düşünüyorum örnek olarak akrep burcu : bu sıralar biraz agresif onu bunaltıyorlar akrep burcu lider bir kişiliğe sahip olduğu için kendinin fazlaca bunaltılmasını sevmiyor bunu karşı tarafa bakışlarıyla ifade edebiliyor ve bu bakışlar onun bazen kurtarıcısı oluyor akrep burcu gözleriyle birçok şeyi ifade edebilen bazen korkutan bazen sevindiren bakışlar sergiliyor vs. gibi bu eğer şimdi girerseniz muhtemelen bu gibi şeyler yazan herhangi bir burç bulursunuz. ya da şöyle bir şey deneyebilirsiniz sıradan bütün burçları okuyalım yani her burç yorumunda en azından 2-3 tane kendimizi anlatan yorum görürüz bu sebeple fazla inanasım gelmiyor ama bende merak ediyorum acaba ne yazmışlar diye hatta bu soruya cevap verdikten sonra bakmayı düşünüyorum.

0

bazen okurum ama inanmam tabiiki yıldızlarla ilgili bir ilim vardır ama günümüzdeki her burç yorumuna itibar etmem.

1

eskiden sıkça okurdum gazetelerin astroloji köşesinden. sonra burçlar bana saçma gelmeye başladı. o yüzden uzun yıllar oldu okumayali.

0

denk gelirsem okuyorum günlük burç yorumumu. bazen gazeteden, bazen de instagramdaki burç sayfalarında denk gelirsem bakıyorum burç yorumuma.