0

çok zor durumda kalsam hırsızlık yaparmıyım onu gerçekten bilmiyorum. ama dilenebilirim ama dilencilikde de fazla para kazanılmıyor. ama benim gerçekten çok paraya ihtiyacım varsa ölüm kalım meselesi ise hırsızlık yaparım. rabbime beni affetmesini de söylerim ama oda zorda kaldım için yoksa normalde asla kimsenin malına ,mülküne el uzatmam o para zaten bana bir faydası da olmaz ölüm kalım meselesi olursa anca o şekil hırsızlık yaparım.

1

kimse sınanmadığı bir günahın masumu değildir derler, bu yüzden büyük konuşmamak gerekir başa gelmeden yaparım, yapmam demek biraz tuzu kuruluk olur.
bir kere telefonumu, bir kere de iş yerinin parasını çaldırdım. kayıbı geçtim ama insanın elinin boşa çıkması öyle kötü ki. siz orada olduğuna eminken bir bakıyorsunuz yok, öyle garip bir boşluk hissi oluşuyor ki. bunu yaşayan biri olarak, kimseye yaşatmak istemem. allah imtihan etmesin böyle bir günahla.

0

hırsızlık değil ama mecbur kalırsam gasp veya soygun yapardım. fakat gerçekten çok ama çok mecbur kalmam gerekirse diğer türlü asla ama asla yapmazdım.

0

yapacağımı sanmıyorum. çünkü her şeyin hayırlısı vardır ve allah her zaman her şeyin hayırlısını verir. o yüzden hırsızlık yapmak zorunda kalacağımı düşünmüyorum.