0

netflix'te hinterland'ı izlemiştim ama suç temalı bir dizi. küçükken ise family guy severdim. şimdi ise dizilerle pek aram yok.

0

benim bugüne kadar en sevdiğim ve en etkilendiğim iki yabancı dizi var birisi hannibal diğeri dexter. hannibal gerçekten hafızalara kazınacak şekilde psikopatlıklar içeren bir film ve yer yer içinizin bulanacağı kesin. hatta ben izlediğim dönemde et yiyemiyordum bir müddet de yiyemedim etkisinden çıkmam uzun sürdü. ama ilk defa bir dizide başkarakteri sevemedim. ta ki hannibal doğuyor filmini izleyene kadar.
dexter ise gerçekten severek izlediğim bir dizi zaman zaman arka sokaklar tadı alsam da arka sokaklar maalesef yanına yaklaşamayacak düzeyde tek benzerlikleri polisiye dizi olması ikisininde.

0

benim en çok sevdiğim yabancı dizi prison break isimli dizidir. gerçekten gerek oyuncuları gerekse kurgusu ile tamamen izleyiciyi kendisine bağlayan ve her bölümünü ayrı bir heyecanla izlettiren ve bunun yanında bir diğer bölümünü merakla açtığımız çok mükemmel bir dizi.bu dizide suçsuz yere idam cezası alan bir gencin kardeşi tarafından kurtarılmasını anlatan bir konusu vardır. suç devletin büyükleri tarafından yani şehrin önemli gelen kişileri tarafından üzerine yıkılmış bir suç ile idam cezası alan bir kişinin kardeşi tarafından sırf kurtarmak için hapse girerek kurtarılmasını konu ediniyor. bu dizideki başrol oyuncularından olan michael gerçekten o kadar zeki bir mühendis ki bugüne kadar herkesi hayrete düşürdü. hiç kimsenin kaçmayı başaramadığı fox river ve soma hapishanesinden kaçmayı başaran kişi oldu. ve bunun gibi daha birçok suçtan sıyrılmaya çalışması gerçekten diziye ayrı bir heyecan ve aksiyon katıyor.

0

en sevdiğim yabancı dizi birçok kişi gibi benim de game of thrones tabiki

0

en çok sevdiğim dizi breaking bad dizisidir.dizi sayısız ödül aldı.son 50 yılın en iyi dizisi kabul ediliyor breaking bad.bir de game of thrones dizisini izliyordum ve çok iyiydi.

0

game of thornes, sense 8, shamaless, supernatural, aklima gelenler ve en sevdiklerim bunlar..

0

fast and farious 3 batman korku kapanı
cehennem melekleri 3

0

supernatural, la casa da papel , stranger things, pretty little liars,

0

bitirim ikiliyi çok severim birde polis akademisini eski ama güzel birde alacakaranlık diye bir film vardı serisini izledim birdaha izlerim güzeldi.