0

izlediğim en iyi yabancı dizi game of thrones. hem konusu olsun hem görselliği olsun harika bir dizi yapmışlar gavurlar. müziği bile harikulade. ejderyaların anası kalesi dizideki favorim, güçlü bir kadın olmasına rağmen kibir denen bir şey yok kadında. bi de john snow tabiki, anası belli değil ama adam lider vasfıyla doğmuştur.

0

yabancı dizi olarak çok eskiden thalia 'nin dizileri vardı.rozalinda falan. onları izlerdim. daha sonra aşkın peşinde diye fas ta çekilmiş bir dizi vardı onu izledim. çirkin betty ve meşhur hint filmleri vardı bir garip aşk ,yalancı bahar onları izledim. bu kadar. :)

0

yabancı dizi hiç izlemedim bugüne kadar . filmlerine bayılıyorum gerçekten para ve emek harcandığı belli eminim dizileri de aynı şekildedir ama hiç fırsatım olmadı belki olursa birgün izlerim .

0

benim şu ana kadar izlediğim en iyi yabancı dizi kesinlikle prison break dizisidir.çok severek izlediğim bir diziydi. ancak son zamanlarda işlerden dolayı vakit ayırıp izleyemiyorum.eski bölümlerinin çok severek izlerdim. özellikle michael scofield karakterini çok severdim çok güzel bir diziydi.gerçekten yabancı dizi tavsiye edilmesini isteyen kişilere kesinlikle ilk sırada koyacağım dizilerden birisidir.