0

evet bence sakıncalıdır. günümüzde internet ortamı öyle bir hal aldı ki gerçekten apalitik gençlik oldu insanlık. yani bırakın çocukları artık ebebeyinler bile kullanır oldu elinden telefonu düşürmüyorlar. bence gençliğin kendini bu şekilde internet yolu ile eve bağlaması doğru birşey değil internet her yerde eskiden bilgisayarlarda olurdu şimdi akıllı telefonlar da herkes her an kullanabiliyor bir nevi iyi ama bir açıdan da kötü bir durum iletişim denen bir şey kalmadı. sosyal hayat denen şeyde kalmadı malesef . eskiden komşuluk ilişkileri olsun arkadaşlık ilişkileri olsun çok daha iyiydi veya çocuklar dışarıda vakit geçirirlerdi sokakta oynarlardı şimdi onun yerine bilgisayar oyunları var. yani çocuk ne diye sokağa çıksın başkalarıyla arkadaş olun ki değil mi ben bunu doğru bulmuyorum bence bir çocuk hayatı öğrenmeli ne yapması gerektiğini bilmeli gerektiğinde sorunluluk almalı ve sokakta oynamalı. şimdi günümüz gençleri bundan mahrum kalıyor ödevleri için veya biraz vakit geçirmek için elbette girebilir internete ancak çok fazla vakit geçirmek saatlerce oyun oynamak onlarında beynini bulandırıyor bir süre sonra ben bunu doğru bulmuyorum çocukları telefon ile sosyal medya ile veya internet ile oyalamak doğru bir şey değil. bence çocuklar çok daha yararlı şeyler yapabilir. kurslara gidebilir anaokulları var çocuklar için ne bileyim kendilerini geliştirebilir sosyal hayata karışır sokakta arkadaşları ile oynar bir şekilde hayatı yaşamaya yönelik şeyler geliştirir. bence böyle olmalı. diğer türlü bütün hayatınızı etkiliyor.

0

interneti ne amaçla kullandıklarına göre değişir yaşına uygun olmayan sitelere veya platformlara girerlerse sorun olabilir ailenin payı burada büyük rol oynar dikkat etmeleri gerekir internet geçmişi kontrol etmeleri ve internet sağlayılarından filtreleme istemeleri gerekmektedir.

0

yo asla değil neden olsun kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

0

18 yaşın altındaki çocukların 18 yaş üstü interneti kullanması elbette sakıncalıdır. bunun önüne filtreli internet veya diğer adıyla ebeveyn denetimli internet kullanarak geçebilirsiniz. çocuklar için faydalı içerikler elbette internet ortamında barınıyor ancak bir o kadar da zararlı ve çocuk psikolojisini olumsuz yönde etkileyen içerikler de mevcut. interneti aile denetiminde filtreleyerek hangi sitelere erişim sağlanabileceği noktasında çocuklar için faydalı bir adım atabilirsiniz.

0

bence hayir sakincali degildir.
butun mesele anne ve babada bitiyor bence.
cocuga faydali olabilecek iceriklere yonlendirmeli aileler.

0

sakıncalı degildir internet faydalı ama çocuklar akıllı olsun diye telefonu veriyor o zararlı

0

bence fazla sakıncalı değildir 13 yaş altı sakıncalıdırı pornogreafi veya şiddet içerikli yayınlar açısından