0

çok çay içmiyorum ben günde 3yda 4 bardak icerim

0

çok çay içmek zararlı ama ben bir türlü azaltamadım. çayı çok tüketirim. günde on bardak falan içiyorumdur. bazen artabiliyor. çayı çok seviyorum. kışın içimi ısıtıyor yazın ise hararetimi alıyor. koyu sphbetlerin ideal içeceği yani vazgeçemiyorum.

0

yerine göre değişiyor ama bu aralar çay tirkyakisi oldum gerçekten her akşam ve sabah ikişer bardak çay içerim en az .

0

çayı çok severim fakat son günlerde baya bi' arttırdığımı farkettim. bu hafta tamamen işyerindeydim ve müşterilere çay istedikce kendimde içiyorum. şuanda günde on çay bardağına yakın çay tüketmekteyim. yakında azaltacağım.

0

cok fazla çay icmek kansiz birakir fazlasi kalbe carpinti yapar ve ben gunde 2fincan içerim fazla cayi sevmem .

0

bu soru tam benlik bir soru.cay vazgecilmezi olan ben gunde ortaama 10 bardak kadar cay ıcıyorum.özellikle dısarda köz uzerinde kaynamıs olan su ile yapılan cayın tadı bambaska olur.yani odun atesıyle pisen cay her zaman icilesi cay olmustur.sigara kullandıgım dönemler cok daha fazla cay ıcerdim ben.cay sıga cay sıgara derken gunde ortalama 20 bardak cay icen ben sigara gibi lanet bır seyı terkettıkten sonra su anda gunde ortalama 10 bardak cay ıcıyor ve cay ıcmeyı cok sevıyorum.özellikle sabahları ılk kalktıgımda kahvaltıdan once cay gelir aklima.bir bardak cay ıcıp rahatladıktan sonra kahvaltımı yapmaya baslıyorum.benım ıcın bagımlılık gıbı bır durum soz konusu mevzu cay oldugunda maleseficmeden duramıyorum dısardayken bazen basım agrıyor cay ıcmedıgım zaman.nasıl kı ınsanlar sıgara ıcmedıklerine baslarına agrı saplanır.benimde basıma cay ıcmedigim zaman agrı saplanıyor malesef kötü bir durum olsada cay ıcmeyı cok seven bir insanım.pc basına gectigimde koca bir caydanlık demler evımde bulunan termusun ıcıne atar saatlerce o cayı ıcer dururum.malum termustakı cay cabuk sogumöaz.bir termusa doldurulan cay 4 saat kadar o termusun ıcınde sıcak durabilir.bu yuzden cayımı termusa doldurur yanıma alir pc basına gecer o sekilde sıcak sıcak cayımı icip pc basında takılırım.

1

günde içtiğim çayın haddi hesabı yoktur. hiç içmesem günde en az 10-15 çay bardağı çay içiyorum.

0

3-4 bardak içerim genelde, bazen 15 bardak bile içerim ama

0

çok çay içmeyi semen 1 yada 2 bardak.