1

gormeden ask yasanir mi?

4 cevap
0

bence yaşanmaz çünkü aşk dokunmak gözlerine bakmak her anına şahit olmak ister. yaşanıyorsada eğer zorlanmalar olur çünkü bazen özlem duygusu hırçınlaşmaya sebebiyet verebilir. sakin yapıda insanlar yaşayabilir ama aşk denen şey kendi içinde zıtlıklarıı ve delilikleri barındırdığından olsa dahi sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum açıkçası

1

''sadece bedenleri, şekilleri, görüntüleri, sevenlere ne yazık. ölüm her şeyi yok edecek, ruhları sevmeyi deneyin.'' victor hugo.
duyguları gözlerimizle mi yaşıyoruz? görme engelliler sevemez mi? görmeden de sevilir. bir yaratıcıya ve dine inananlar, allah'ı ve peygamberlerine görmediler, ama sevgiyle bağlıdırlar. aynı zamanda geçmişte minnettar olduğumuz yöneticileri görmedik ama minnetle seviyoruz. bize yaşattıkları maneviyatı, fikirlerini seviyoruz.
bence çok ön yargılı bir durum görmeden aşk yaşanmaz diye kestirip atmak. tabi herkesin aşk ve sevgi anlayışı farklı, ama artık çağımızda her şey mümkün, yeter ki temelinde sevgi tohumu olsun, o yeşerecek yer bulur.

0

hayır yaşanmaz böyle şeylerede inanmam zaten çoğu kişi sanal alemde görmediği kişiyle evlenirim diyor ama çok mantıksız

0

çok göreceli bir kavram olmakla birlikte hiç görmeden aşk yaşanması mümkün değildir. ancak daha önce görülmüş ve daha sonra ayrı düşülmüş bir kişiyle olan görmeden aşk gerçek olabilir. aşk dokunmak koklamak ve hissetmek gibi unsurlardan oluşur. aynı zamanda özlem duygusunun en yoğun yaşandığı olay aşktır. hiç görmeden özlemek de mümkün olmamakla beraber illaki bir temas olması şarttır.