1

sorumani sitesine sürpriz kazançlar eklensin mi?

bazı sorulara verilen cevaplara ekstra'dan kazanç eklenmesi iyi olmaz mı?

6 cevap
1

değişik ve sürpriz kazanç yöntemleri renk getirebilir siteye. nerede hareket, orada bereket. tüm üyeler alıştı sürekli sürprizlere, site yönetimi yapmayınca şaşırıyoruz üyeler olarak. ilk zamanlar yapmakla yetmez, her zaman ilgi ve merak uyandırmalı, siteye referansımızla o kadar kişi getiriyoruz ilgi çekmiyor ki tek bir soru cevaplamadan giden var.

0

normtala'ya bu konu hakkında katılıyorum. bu siteyi uzun zamandır kullanan arkadaşlarımda kazançların düştüğünü ve artık günde 1-2 tl kazanmanın bile zor olduğunu söylüyorlar. sorumami sürpriz kazançlar ekleyerek bizleri şaşırtmalı ve sevindirmeli. bizler daha fazla kazanalım ki daha çok çalışalım ve içimizde daha çok çalışma isteği olsun. hem onlar çokça kazansın hemde bizler çokça kazanalım. bu konu hakkında sorumani'nin bir şeyler yapacağını umuyorum.

0

bakın ben bir aydır bu sitede'deyim ve herkes hemen hemen beni tanıyor. bir çok gelir elde ederek sanırım en iyi geliri ben kazandım. sayfada ilk başlarda gerçekten çok güzel paralar kazanılıyordu. gerek yarışmalar olsun gerekte kazanç oranları olsun çok iyi paralar kazanılıyordu. zamanla yarışma ve etkinlikler bitti ve kazanç oranı oldukça düştü. mesela destanlar yazıyorum ve eskiden bir sorudan 60-70 kuruş çok rahat kazana biliyordum ama artık ne kadar uğraşırsam uğraşayım sadece 15-20 kuruş kazanıyorum. eskiden günde 7-8 tl çok kolay geliyordu bana ama şuanda günde 1 tl çok zor yapılıyor. sorumani sürpriz kazanç yapmasa bile şuanda kazanılan kazançları yükseltse çok daha fazla talep ve üye ederler. mesela örnek veriyorum bir sorudan 30 kuruş kazanıyorsak şuanda 60 kuruş hatta 1 tl kazanalım ki içimizde istek olsun. şuanda kazanılan kazanç sayısı 2 hatta 3-4 kat fazlası olsun hem biz istekle yazarak sorumaniye kazandıralım hemde biz kazanalım. ben bile artık pek istekle yapmıyorum. çünki gerçekten emek veriyoruz ama hakkımızı alamıyoruz çok düşük olduğunu düşünüyorum. hadi diyelim hiç bir şey yapmıyorlar ama en azından yarışmalar yapılsın sürekli böyle 3-5 kuruş alarak günde 1 tl kazanmak yetmiyor kimseye.

0

bencede eklenmelidir diye düşünüyorum sebebi çok azaldı kazançlar ve sitede arkadaşlarımında dediği gibi 10-15 kişi aktif kalıyor ben saat 5 ten sonra telefonu teslim edip işbası yapıyorum o yüzden aktif olamıyorum ama bazıları sadece yarışma olunca ortaya çıkıyor ben sizin dediğinize katılıyorum bazı sorulara ek kazanclar eklenmelidir.

0

aslinda olsa daha guzel olur. siteye bir hareketlilik gelir. suan bile birkac kisi aktifiz sitede yanj

0

süpriz kzançlar oldugu zaman site daha hareketli oluyor kazançlar olmadı zaman çok hareketli değil devam lı aktif olan 15 kişiyi geçmez herhalde oalbilir neden olmasın süpriz kzanç haftanın birincisi ayın birincisi gibi ek yarışmalarda konulmalı