0

gelmesini istedigim yeniliklerden bir tanesi;yorum sayisi fazla olan soru sahiplerine ek kazanclar saglanmasi.
sorumanin uygulamasinin cikmasi.

0

bence olması gerekenlerden biri;öncelikle soru başına cevap ve sorulan soru başına kazançların artması gerekiryor.böylelikle aktif sayısı çoğalır.siteye üye olup kuruşları görenler zaten kasamam deyip geri bırakıyor bence.ikinci olarak ödeme alma sınırı çok yüksek 15₺ veya 20₺ olabilir bence böylelikle insanların aklında ‘’acaba ödeme yapıyorlar mı?’’ sorusu kalmaz.

1

* site içi arama yapacak bir buton
* soru veya cevapları şikayet edecek bir buton
* mesaj kutusunu düzenleme seçenekleri
* kategoriler
* haftanın, ayın enleri gibi motive edici listeler
* soru ve cevap düzeltmenin hiç değilse 1 saat uzatılması
* çeşitli konularda bildirim almak ( referansınla üye olan biri olduğunda ya da referansın banlandığında, silinen soru ve cevapların sebebi, ödeme öncesi yapılan incelemenin sonucu, gerçekleştirilen ödemeler, vs)
* gün içerisinde siteye ilk girişimizde 0.01 kuruş da olsa kazanç elde etmek, çevrim içi üye sayısını artıracağını düşünüyorum.
* referansımızla üye olan bir kişiden 0.05 kuruş da olsa kazanç elde etmek.

şu an aklıma gelenler bunlar.

0

ben sorumaniye seviyeye göre soru sorma limiti gelsin isterim. soru hakkını bitirip te ek soru hakkı kazanmak isteyen yazarlara da şu kadar cevap yaz +1 soru hakkı kazan sistemi de getirilsin. hem böyle olursa soru sorulduğu gibi sorulan sorulara da cevap gelmiş olacak.. belki bu sistemle beyin bedava modu bile azaltılabilir.

0

şu an için sorumani'ye gelmesini istediğim özellik ek gelirdir. neden derseniz cevapladığımız sorulardan genellikle çok az para kazanıyoruz. o kadar uzun yazmamıza rağmen verilen kuruşlar çok az geliyor. çoğumuz bundan şikayetçiyiz bunun için sormumani'de bize ek gelir sağlayacak bir şey yapmalıdır. diye düşünüyorum. örneğin bir reklam koyup reklamı izle yeni ufak bir kazanç sağlayabilir. veya haftada iki kere iki kat kazanç etkinliği yaparsa çok daha iyi olacaktır. diye düşünüyorum. çünkü benim gibi düşünen bir çok üye bulunuyor. tamam çok şey istiyoruz. ancak ne yapalım verilen kuruştan çok az sorumani ekibi acilen zam yapmalıdır. veya devamlı yarışma yapmalıdır. diye düşünüyorum. benim düşüncelerim böyledir.

0

acikcasi sorumanideki yarışmaların bildirimle telefonuma gelmesini isterim. hep kaciriyorum. bir de uygulamasi olsa daha rahat ederiz diye dusunuyorum. tabi cok yeni bir sistem bakalim ilerledikce daha güzel olacagina dair inancliyim.