0

ben genellikle bakarım son kullanma tarihlerine. bir de nerede üretildiğine de bakarım. öyle de bir huyum var yani. kontrol ederim genellikle. bence herkes de dikkat etmeli. özellikle süt ve süt ürünlerine çok dikkat etmeliyiz. sonuçta onları hemen tüketiyoruz . insanı zehirleyebilir veya insana çok fazla zararlar verebilir.

0

evet bakarım son süreçte herşey pahalı olduğu için alim azaldı tarihi geçen urun çok fazla

0

alışveriş yaparken aldığın ürünlerin son kullanma tarigerine bakarım. hatta süt ve tarzı, meyve suyu gibi içeceklerin son kullanma tarihi çok ileride olmasına rağmen tadına bakmadan çocuğuma vermem.

0

kesinlikle evet çok sık tarihi ürünlerle karşılaştım. bu yüzden ürünün son kullanma tarihine bakarım.

0

alışveriş yaparken son kullanma tarihine bakmadan alırım cünkü alışkanlık olmuş artık.

0

merhaba ben size böyle bi de bir davutoğlu görüşmeye. 21 bir de sen kaydet bir şey yok ki. , education in istanbul gibi bir şey var mı diye bi de bu kadarı ile özelleştirme kapsamında korunmaktadır bir şey var mı

0

çoğunlukla bakmaya çalışırım bazen unutuyorum eve gelince bakıyorum eğer hatirlarsam yerken tadı kötü geldiyse ilk isim tarihine bakmak oluyor tabikide sizde mutlaka bakın unutmayın

0

bakıyorum ve bakılmalı hem para hemde saglık acısından onemlı

0

açıkçası bakmak markette ürün inceleyecek kadar vakit kaybını sevmem fiyatlara bakar alır geçerim en fazla zehirleniriz zaten bozuk olan ürün kendini tadından belli eder.

0

yani zehirlenmemek için son kullanma tarihine bakarım genelde. çünkü bakmazsam mide zehirlenmesi ile hastaneye giderim. zaten eğer kullanması bitmiş ürünler rafta olmamalı.

0

evet genelde aldığım ürünlerin son kullanma tarihine bakarım. ki zaten bakılmalıdır bence. çünkü ne olur ne olmaz ortalık sahtekar kaynıyor. tabi gözden kaçmışta olabilir.

0

alisveris yaparken tabiki de son tuketim tarihine bakarim bakilmasi gerekir zaten

0

evet bakarım tabiki bakmadan olmaz son kullanma tarihi geçmiş ise söylerim

0

alış veriş esnasında bakmam aslında aklıma gelmez ama eve gelince gözüm bazen ilişebiliyor son kullanma tarilerine büyük marketlerde tarihi geçmiş bir mal olacagınıda düşünmüyorum açıkçası her rafa konulan malzemeler mallar en geç 10 gün içinde tüketiliyor ve yenileri konuluyor