1

ben her sene olduğu gibi bu sene de cumhuriyet halk partisi'nin kazanmasını istiyorum. eminim ki yine istediğim gibi olmayacak ve hiç hoşlanmadığım bir sonuçla karşılaşacağız ama bunu benim gönlümde yatan parti her zaman bulmuştur. vatanımız ve milletimiz için en hayırlısı neyse umarım sonuçlarda artık o çıkar. çünkü gidişat gerçekten çok kötü ve bir an önce bu gidişe dur denmesi gerekiyor. vatandaşlar olarak bizler de bazı şeylerin artık farkına vararak noktayı koymalıyız diye düşünüyorum.

0

yani ben desteklediğim parti'nin kazanmasını isterim. tabii ki de sonuçta ben bu yaşıma kadar hep aynı partiye verdim. normalde o partinin başkanı sevmesem de ama gene de kazanmasını istiyorum yani cumhuriyet halk partisi'ni kazanmasını istiyorum ama keşke daha iyi birisi gelse en azından o kazansın çok iyi olur ama maalesef kendisi istifa etmiyor sadece ben atatürk kurduğu için cumhuriyet halk partisi'ni ondan dolayı istiyorum yoksa öteki türlü sevdiğinden dolayı değil yani.

0

bügüne kadar savunduğum partinin kazanmasını istiyorum.

0

belediye seçimleri için iyi parti 'nin kazanmasını çok istiyorum.çünkü yıllardır aynı kişiler ve aynı parti kazanıyor.artık farklı bir bakış açısı ile düşünelim diyorum.