0

hak eden kazansin diyorum.. siteye daha yeni uye oldugum icin suan cozmeye calisiyorum

0

ben her zaman kardeşim gibi gördüğüm insanların kazanmasını isterim. okuyankurd, alperen70 ,mami18 , tekel2000 yani ben kazanamadım bile bunlar kazansın. yani dediğim gibi bu saydığım insanlar her zaman o listenin içinde olsun bizler kazanalım gerçi hak eden kazansın ihtiyacı olan insanlarda kazansın. şu an benim çok ihtiyacım var. ama eğer nasibimiz varsa zaten kazanırız ama saydığım isimlerin gerçekten kazanmasını isterim bildiğim kadarıyla öğrenciler kimisinin paraya ihtiyacı var, kimisi öğrenci en azından masraflarını karşılamış olur ama bu yarışma biraz kısa olsaydı belki bizler kazanabilirdik yarışma çok uzun şu an o listede olabiliriz ama kimin ne olacağı şu an hiçbir şekilde belli değil 31 aralığa kadar bekleyip göreceğiz yani yapacak başka bir şey yok tekrar diyorum hak eden kazansın.

0

bence muffin de başarılı bir yazar olup yarışmayı birinci olarak bitirmeli çünkü o da gördüğüme göre çok çaba harcıyor.sorulara uzun cevaplar verip kendi soru sorup cevaplamıyor herkesin sorusunu cevaplıyor ,cevaplamaya da çalışıyor . haksızlık yaptığını düşünmüyorum.sadece diyeceğim tek şey çaba sarf eden kazansın hakkıyla .

0

ayıboğan kardeşim çok sağ ol teşekkür ederim dileklerin için. evet biraz maddi ihtiyacım bulunuyor. işten gece 2'de geldim ve hala uyumayıp soru cevaplıyorum. öğlen 2'de ise işe gideceğim ancak şu farkı biraz kapatmak istiyorum. çünkü bu yarışmada olmak istiyorsan, bu kadar fark olmaması gerekir diye düşünüyorum. umarım sen de bu yarışmadan güzel bir kazanç elde edersin. çünkü sende bu saate kadar uyumuyorsun ve hala soru cevap diyorsun umarım başarılı olursun.

0

en çok emek verenler ve gerçekten ihtiyacı olanların kazanmasını isterim

0

senin kazanmani isterim miami kardeşim. gördüğüm kadarıyla maddi olarak baya sıkıntın var ve bunun için bu saate kadar uyumayıp mücadele ediyorsun. umarım en kısa zamanda hertürlü sıkıntılarından kurtulursun. diğer arkadaşlarımız arasında da umarım en cok ihtiyacı olan lar kazanırlar da bir nebze olsada maddi olarak rahatlarlar.

0

benim şu an için kazanamayacağını bilseydim eğer, kazanmasını istediğim 2 üye bulunuyor; bunlar poyrazim ve okuyankurd bu ikisi bana göre bu ödüllerden herhangi birini hak ediyor. çünkü ikisi bu sitede çok emek veriyor ve çok aktif kalan üyelerden'dir.umarım bu ikisi bu ödüllerden birini kazanabilir.