0

bulunduğunuz ilçenin belediyesini yine aynı parti'nin 31 mart seçimlerinde kazanmasını ister misiniz?.

yoksa başka bir partinin kazanmasını ister misiniz?. şikayetleriniz ve memnun kaldığınız noktaları dile getirir misiniz?.

5 cevap
0

ben bir faydasını görmedim genç olarak konusuyorum gençlere bir olanak sunulmuyor güzel şeyler çıkarılmıyor önümüz açık değil ne iş yapıyorlar ben göremiyorum tekrar gelmesini istemiyorum değişsin istiyorum.

0

ben açıkçası isterim, bayıldığımdan değil başka seçenek olmadığından

0

yani ben de istemem çünkü izmir gibi bir yerde oturuyorum siyasi parti ismi vermiyecem..hizmetleri çok kötü kötüden ziyade hizmet yok diğer şehirlerimizde ne güzel hizmet verilirken burada hizmetin h si yok hiçbir şey yapmıyorlar sadece vatandaştan oy almaya çalışıyorlar secıme doğru o da nadıl oluyor hızmete gırerse artık secıme 1 ay kala kaldırım taslarını sokup tekrardan yerıne koyuyorlar vatandasın vermıs oldugu parayı ceplerıne atmaktan baska yaptıkları hıcbır sey yok ınsanı salak yerıne koymaları da baska bır durum hızmet vermiyor hizmet 0 bu yüzden ben onları ömrümde hiç desteklemedim de yine desteklemem vatandaş muzdarip yapacak hıcbırseylerı yok bunların hızmetıne ve lafına guven olmaz guvenılmezz..o yüzden hızmet veren kımse hangısı daha hayırlı olacaksa bızım başımıza da o gelsin her türlü onu desteklerim hiç sorun değil..

0

kesinlikle istemez faydasi yok tam tersi zarari dokunuyor

0

kesinlikle istemem. hiçbir şey yapmıyorlar.