0

işkembe çorbasının şu şekilde içmeyi severim mesela sadece işkembe içinde olmayacak işkembe ile beraber mumbar dolmasını da içinde olacak ve kelle paçada içinde olursa öyle daha çok içmeyi severim.

0

üff en sevdiğim corbalardan üstüne şirkeyle yemede yanında yat akıyor valla yemeyen sevmeyenlere üzülüyorum sifa gibi gercekten kokusunu beğenmeyenler ayıp ediyorlar burdan söyliyim.

0

sirkeli sarmısaklı bir işkembe çorbası içilmez mi yahu. hele üzerine tereyağı gezdirilmişse.

0

işkembe çorbası içmem kokusunu sevmiyorum neden yapıldığınındüşünmek bile istemiyorum evde yapmayız dışarda da içmem

0

evet içerim hayvanın eti sütü midesi kellesi bağırsakları herşeyinden faydalanıyoruz. evde yapılan işkembe çorbası daha iyi daha iyi temizlendiğini düşünüyorum ayrıca da çok lezzetli oluyor

0

hayr yaa hicc sevmem been ya o nedir hic sevmedim sevmemde onu iciyorlarmi midem kalkti ya

0

işkembe çorbasını sağlığa olan faydasından dolayı özellikle kış aylarında bol sarımsaklı sirkeli üzerine de bol pul biberli içmeyi tercih ediyorum besleyici bir çorba olduğu halde çocuklar çok sevmiyorlar ama içindeki protein değeri sanırım diğer hiç bir çorbada yok üstelik bağışıklık sistemini de iron man kalkanı gibi koruyor biz yetişkinler için de aynı etkilere sahip ve hatta alkol sonrası mideyi çok güzel rahatlatıyor olması sebebiyle meyhane gecelerinin sabahı hep işkembecilerde bitiyor:))

0

evet içerim. hatta çorbalar arasında en sevdiğim çorba işkembe çorbasıdır. içersindeki işkembe çorbaya çok güzel bir tat vermektedir.