0

ikisi de benim tercihlerimden olamaz. sakatat ve onun gibi şeyleri yiyemiyorum. berbat kokuyor. ama çorba olarak kırmızı mercimek, yayla ve yoğurt çorbasına bayılıyorum. daha çok bu tür çorbaları tercih ediyorum. bir de tavuklu olabilir, sebzeli çorba da olabilir. her yer güzel yapmasa da bir otelde yemiştim daha önce, nefisti tadı.

0

ikisini de bu zamana kadar içmediğim için tatlarını bilmiyorum. ama sanırım tercihim kelle paça olurdu. çünkü bağırsak ürünlerini tüketmiyorum. o yüzden işkembe çorbasını içmem kokusundan dolayı.

0

ikisı de degıl hiç yemedım sevebilecekgımı sanmıyorum

0

işkembeyi de kelle paçayı da çok severek içiyorum. bir adım önde olanı ise kelle paça.

0

ben kelle paçayı daha çok seviyorum ya. hatta çürük denilen kelle paçaya yakın bir başka çorba da var oda sadece dananın diliyle yanağından yapılıyor ve gerçekten çok güzel bir tadı var. eğer denemediyseniz mutlaka bir kere deneyin derim. çürük yedikten sonra kelle paçayı bile artık aramayacaksınız. işkembe de yiyorum tabii ki ama seçim şansım varsa her zaman çürük yerim yada o yoksa kelle paça. arada sadece işkembeyi canım ister o zamanlarda da işkembe çorbasını yiyorum tabii ki. ayrıca sağlık açısından da oldukça faydalı ve cildin gençleşmesine de yardımcı birebir bir besin. insanlar yeni yeni keşfediyorlar neredeyse. bakıyorum kadın programlarında sanki kendileri bulmuş gibi ballandıra ballandıra anlatıyorlar. gülüyorum siz ıyy diye tiksinip yemediğiniz zamanlarda biz kelle paçayı güzel güzel yiyorduk.

0

benim tercihim kelle paça çünkü kelle paça daha bana güzel geliyor ve kelle paça yaptığım zaman işkembelerinj içine de iç pilavı doldurup küçük küçük minik minik ve o da bumbar da doldurup kelle paçanın içinde çok güzel ve lezzetli oluyor.

0

tercihim kele çorbasıdır ve severek yerim yapan yer tabi güzel yaparsa tabi

0

ikisini de tercih edemiyorum çünkü sevmiyorum