0

aslında ne izlediğimiz bağlı bir durum bu. acaba neler seyrediyoruz. izlediğimiz çoğu şy bizleri etkiliyor olabilir. yani şöyle etkilenen insanda vardır etkilenmeyen insanda olduğu gibi. bu herkese göre ya da izlediğimiz şeye göre değişkenlik gösterir. evet ben bazen izlediğim şeylerden etkileniyorum. bu nasıl olur nasıl olmuş gibi söylemlerim oluyor şaşırabiliyorum. özellikle izlemiş olduğum haberlerden veya müge anlı gibi programlarda geçen bazı insanlardan etkilendiğim oluyor.

0

izlediğimiz şeyler elbette ruh halimizi düşüncelerimizi fikirlerimizi etkileyebiliyor sadece izlediğimiz şeyler değil sokakta tesadüfen gördüğümüz herhangi bir şey bile bize etkileyebiliyor.

0

izlediğim şeyler beni çok etkiliyor mesela umut diye bir film izledim onun etkisinde çok kaldım sonra müsüm gürsesin filmini de sevdim ve çok etkilendim ben genelde bazı filmlerden çok etkilendigim oluyor ama bunlar nadir tabi her film yada dizi etkilemiyor beni ama umut filmi hala etkisindeyim adını yazarken bile etkisi altındayım .

0

tabiki etkiler. mesela duygusal bir video izlediği zaman insan ağlayabilir. kavga videoları izlediği zaman gaza gelebilir. mide bulandırıcı film izlediği zaman midesi bulanabilir. şiddetli bir film izlediği zanab psikolojisi bile bozulabilir.

0

tabiki mesela hüzün dolu bir videoya bile ağlarım

0

tabiki etkiler özellikle çocuklari kendini o filmdeki kahraman sanıyorlar ölümlere sebep oluyor

0

evet etkiliyor. bir ara suskunlar dizisi vardı onu izleyince ağlayasım geliyordu, o çocukların yaşadıklarını günlerce düşünmüştüm.

0

televizyonda izlenen şeyler aslında bizi etkileyebileceğini söyleyebiliriz. çünkü bazı konularda düşüncelerimizi değiştirebiliyorlar ya da o konuyla alakalı farklı farklı düşüncelere sahip olmamıza neden olduklarını düşünüyorum.