0

gidip güzel bir işte çalışarak 3 ay gibi bir süreçte ödeyebilirsin

0

eger ki zamanın kısıtlı değilse 2 ay günlük işlere gidip de biriktirebilirsin ama eğer çok acilse yakın arkadaşından borç veya ailenden en olmadı kredi çekersin.

0

çok basit bi kredi kartı alırsın taksitli nakit avans çekersin istediğin taksit sayısı ile ödersin aksi takdirde bir anda ödemek zorlar. tabi ki bu benim için geçerli

0

5000 tl lik borc bankadan cekildiyse eger tabiki taksitlyse onu her ay calistigin maastan ya otomatik kesme talimati yada bankaya giderek elden odersin baska fazla cozumu yok gibi bence

0

5000 lira borç gerçekten ödenmesi zor olduğunu düşünüyorum. ama tabii ki bunun için belli yerlerden borç almaya da kredi çekme gibi imkanlarımız olabilir. ama eğer bir birikiminiz varsa eğer hemen kapatabilirsiniz ve daha rahat bir şekilde hayatınıza devam edersiniz diye düşünüyorum. ben kolay kolay borç yapmamaya çalışan biriyim ve gerçekten de ödenmesi çok zor olduğunu düşünüyorum.

-2

5 bin lira borç bence öğrenciysen çok zor ancak çalışansan bankaya gidip kredi çekebilirsin. tabiki bu işlemi senin bir kefille yapman lazım krediyi çekip borcunu ödersin ancak bu sefer bankaya borçlanırsın tamam bankaya borçlanmak kötü bir şey ama 5 bin lira sana borç veren bir yakının yoksa tek borç verecek yer bankadır. benim düşüncelerim bu şekildedir.

-2

5 bin lira borç eğer hemen ödemen gerekiyorsa bankaya gidip kredi çekmelisin öbür türlü 5 bin lira borç kolay kolay çalışarak ödenemez diye düşünüyorum.