0

romanları da roman havasını da hayatta hiç sevmem, eğlenmek için başvurulacak bir çok şey var.rap müzik ve türkü olsun sadece başka hiçbir şeye tahammülüm yok pek.

0

roman havasını çok severim. eğlenceli ve hareketli bir müzik tarzıdır. zaten melodiyi duyunca ister istemez figürler kendini gösteriyor. oynamak istemeyen biri bile kendini oynarken buluyor. çiçekçi kız bak bana diye başlayan bir şarkı da kim kendini tutmadan durabilir ki?

0

o muzigin ritmine kaptiriyom kendimi bazen tabiki evde de acarim hem oynamasi hemde izlemesi guzel kendilerine has oynuyorlar ayrica dugunlerin vazgecilmez muziklerinden 've oyun havalari arasinda yer alir roman havasi .

1

iyi yorumda bulunan kardeşlerime teşekkür ediyirum.:)bazen bilgi içerikli sorularıma cevap gelmeyince, ben de espri içerikli soru paylaştım. kusurum varsa affola.

1

arkadaşlar size cevap yazacak soru işte daha ne istiyorsunuz, doldurun gidin maksat cevap yazıp para kazanmak değil i arada böyle sorular çıksın problem değil. roman havası düğünlerde çalınınca oynamayı bilmesemde eşlik ederim.

0

burası soru platformu fakat roman havası severmisiniz diye bir soru sorabildin ama ben sevmiyorum tabi rap dinledigim icin degişik geliyor roman pop.

1

cok sevdigim soylenemez ama oldumuda oynamam degil oynarım :d

1

yani ben kendim roman olduğum için tabii ki de roman havasını severim yani roman olup da roman havası seven insan yoktur ve bence roman havası sevilecek bir hava en azından insan kurtlarını falan döküyor ben de bazen arada bir elimde oynarım seviyorum yani hoşuma gidiyor senin roman havası böyle çok hoşuma gitti diyebilirimzaten bu hayatta deli olacaksın ki hayatın tadını çıkaracaksın öyle her şeye somurtarak hayatını yaşayamazsın bence şu an en güzelini yapmışsın devam et diyorum sana iyi eğlenceler. :))

1

bende roman havasını severim hatta zaman zaman dinlerim . arkadaşlarla düğüne fln gittiğimiz zaman mutlaka bir roman havası caldiririz . hatta daha önce gelin çıkan evden davul zurna çalarken roman havası caldırıp oynamışlığımız vardır bence oldukça eğlencelidir.

1

aferin ayıboğan dök tabii.ama burası yeri değil bence.bu arada ismin çok değişik ayı boğannn

1

valla mi:)bu site de 3 aydan beri varım.arada bir espri içerikli soru sorup cevap yazıyoruz yeni üyeler bilmiyorsanız öğrenin. hoşunuza gitmediyse yazmayin.

-2

soru sorup cevap verelim lütfen böyle saçmalık yapmıyalım

-2

yalnız burası soru platformu soru sorarak cevap alabilirsin. şahsi durumlariniza pek insan cevap vermez burada .