0

sporcu olduğıum için her akşam anternmandan sonra 100 gr veya daha fazla balık tğketmeye çalışıyorum saygılar sevgiler bol kazançlar sağlıklı beslenin arkadaşlar

0

pek çok fazla balık tüketmiyorum kokusundan çok rahatsız oluyorum. yani ayda bir kere ya da 2 kere balık tüketiyorum.

0

haftada en az 2gün yeriz ailecek , uzmanlar da balık yemenin aşırı faydalı oldugunu söylüyor özellikle balığın sırt kısmı...

0

bizimki değişiyor haftada 4 defa yediğimiz de var 2 defada ama biz haftada iki defa rüketiriz balık

0

čok garip gelcek ama pazar günleri ve pazartesi günleri tüketiriz. yıllardır günümüzden hic sasmadan tüketiriz. en sevdiğim balık hamsidir.

0

haftada iki kez tüketiriz pazartesi ve cuma günleri yaparız fırında

0

balığı pek tüketmiyorum.ancak ... sofrasında falan ve arada annem eve aldığında yiyorum.bunun dışında eminönünde turşu suyunla balık ekmek olmazsa olmazım.

0

hertürlü balığı sevmiyorum sevdiklerimi haftada bir yiyorum

0

elimden geldiğince kış mevsiminde balık tüketmeye çalışıyorum

1

ayda 3-4 kere tüketirim genelde hamsi,palamut,istavrit tarzı balıklar kış gelince daha çok tüketiyorum

1

biz aile olarak kış aylarında haftada bir iki kez balık tüketmeye çalışıyoruz.yaz aylarında balık biraz pahalı oluyor o zaman ayda bir iki anca oluyor.aslında daha fazla tüketmek lazım.

0

genellikle hamsi yerim ve 2 haftaya bir tüketiyorum fazla yiyemiyorum o yüzden çok tüketmiyorum

0

ben balık sevmediğim için fazla tüketmiyorum. anca senede bir kere yersem yerim balık da hiç aram yoktur.. yani o da yersen bir sardalye yerim diğer balıkları sevmiyorum zaten kendimi balık seven biri değilim genellikle et tüketirim.

0

ben balık tüketmeyi pek fazla sevmem aslında hoşuma gidiyor ama kılçıkları olduğu için sinir oluyorum ve sevemiyorum zorlanıyorum ama zaten balık yediğimde doğduğumu hissetmiyorum.

0

balık yemeyi çok severim ancak sıksık balık yemiyorum. şöyle diyeyim canım çektikçe alıp yerim. canım da çok balık çekmiyor yani. ayda 2 kez falan yerim.

0

genelde her bulduğum fırsatta balık tüketmeye calışırım. insan vücudu için ve beyinin gelişmesi için balık tüketmek gerçekten önemlidir. bende bunu bildiğim için her fırsatta balık tüketirim.