0

mantık evlilikleri aşk evliliklerine göre daha uzun sürüyor diyorlar . bence doğru aşka inanmam zaten ben ama sırf mantıkta olmaz hiç olmazsa sevgi ve saygıda olması gerekiyor .

0

mantık evliliği mantıklı evliliktir :)
işin şakası aşk boştur arkadaşlar. beşeri aşk boştur yani. bir gün biter. ama mantiginizla hareket ederseniz daha güzel ilerler.

1

mantık evliliğini ben nedense hiç doğru bulmuyorum. sadece mantığım yattı diye bir kişiyle bir ömür geçirebileceğimi hiç düşünmüyorum. mantıkta bir yere kadar çünkü önemli olan karşılıklı duyulan saygı ve sevgi'nin bitmeyecek olmasıdır. uzun süreli bir ilişkiye ayakta tutan en önemli şey birbirinize karşı duyduğunuz derin sevgi de yatar. çünkü bir kişiye karşı ne kadar büyük bir sevgi duyarsanız o kişiye göstereceğiniz tolerans da bununla doğru orantılı olarak artacaktır. ilişkinin devamlılığı için de anlayış göstermek ve toleranslı olmak en önemli şeydir. zaman içerisinde sırf mantığımıza yaptı diye evlendiğimiz bir kişinin en ufak bir hareketi bile bize ters gelmeye ve batmaya başlar. yaşamış olduğumuz evlilik de çekilmez bir hal alır ve kısa sürede o durumdan kurtulmak için çaba gösteririz.

0

bence en mantıklı olan. evlenince birbirnin tanımak zaman kazandırıyor.