0

ee olanlari televizyonda goruyoruz,kim olsa birisine bi supheyle yaklasir hale geldik.

0

çünkü artık insan insanın kurdu olmuş. herkes karşımdakini nasıl kandırırım da faydalanırım şeklinde düşünüyor. bu yüzden insanlar artık güvenmekte zorlanıyorlar. şahsen ben öyleyim. kime güvendiysek hep sırtımızdan vurdu. üstümüzden geçinmeye çalıştı. haliyle artık kimseye güven denen bir şey kalmadı. hem haberlerde de hep görmüyor muyuz? öz annesini babasını öldüren mi ararsın kardeşini öldüren mi. insana güvenilecek zamanları maalesef çoktan geçtik artık biz. yazık halimize. allah sonumuzu hayır etsin.

0

katılıyorum kimse kimseye güvenmiyor artık kimse kimsenin arkasında durmuyor insanla en yakın arkadaşından bile güvenmek hemen arkamdan konuşur.

0

insanlar birbirine güvenemiyor aslında buda çok normal. hergün bir sürü haber izliyoruz kimin ne olduğu belli değil açıkcası karşınızdaki insan katili mi hırsız mı istismarcı mı bilmiyorsunuz. insan tanımadığı insanlara hiç güvenemiyor. bir yere giderken bile tedirgin oluyorsunuz. insanların ne niyetle yaklaştığını bilemiyorsunuz. tanıdığımız insanlara da güvenimiz olmayabiliyor. yapmış oldukları şeyler olsun gösterdikleri sergiledikleri davranışlar olsun onlardan uzaklaşabiliyoruz ve güven duygumuz yitiriyoruz böylece başka insanlara olan güvenimiz de sarsılıyor. daha temkinli ve dikkatli yaklaşıyoruz . güven zamanla oluşan bir şeydir karşınızdaki insan size güven verebilir bunu göstererek ancak. herzaman öyle olmuyor malsef o karşılığı alamadığınız zaman içiniz de süpheye düştüğünüz zaman bir daha güvenmenin çok zor oluyor ve bütün dünyaya karşı öfkeleniyorsunuz sanki herkes öyleymiş gibi. ancka öyle değil her insanı farklı değerlendirmek ön yargılı olmamak gerekir.

0

çünkü giderek güvenilecek kişi sayısı azalıyor. insanlar iyice bozukuyor. birine güvenip bir sırrımızı verdiğimizde oda gidip kendi arladaşıyla bunu paylaşıyor. be o sır olmaktan çıkıyor. maalesef kimse sır saklamayı bilmiyor. ya da biriyle arkadaş oluyorsun yüzüne gülüyor ama arkandan da iş çeveriyor. sırtından vuruyor. sen iyi zannediyorsun o yapmaz etmez diyorsun, o ise arkada herşeyi çeviriyor haberin bile olmuyor.

0

kesin bir yerden bir güven problemi yaşamıştır. şahsen bende öyleyim o kadar kazık yedim ki genelde acaba diye düşünmeden edemiyorum. bu da insanların birbirine attığı kaziklardan kaynaklı.

0

çümkü insanların birbirlerine güvenecek bir yanları kalmadığı için. bu güvenmeyenler genel de daha önce çok kez güceni kırılmış insanlardır. güveni kırılan bir insan artık her ne kadar denese de güveniyorum dese de sadece kendini kandırır.

2

herkes birbirinin arkasından iş çevirmekle mesgul. insanlar birbirlerinin arkasından kuyuları kazıyorlar. verdikleri sözleri tutmuyorlar. birbirlerinin güvenlerini sarsıyorlar. görevlerini yerlerine getirmiyorlar. emanetlerine hıyanet eder oldular. buyurulan işleri görmez hale geldiler. ne zman biri bi hata yapsa da söylesek şikayet etsek diye birbirlerinin eksiklerini, hatalarını arar oldular.

0

dünya hali insanlar gecim derdinde güvenmeye vakit kalmiyor heralde

0

dünya hali insanlar gecim derdinde güvenmeye vakit kalmiyor heralde

1

kesin bir yerden bir güven problemi yaşamıştır. şahsen bende öyleyim o kadar kazık yedim ki genelde acaba diye düşünmeden edemiyorum. bu da insanların birbirine attığı kaziklardan kaynaklı.