0

hayatınızda unutamadığınız söz var mı?.

tek istediğim birinin göğsünde uyumak.

7 cevap
0

hayatımda ilk ve tek olan unutamadığım söz şudur ki ;
" üzülme evlat kaybettiğini sandıkların belki de kurtulduklarındır "

- charles bukowski

bunu bana bi özel harekat polisi söylemişti o an aklımdan çıkmıyor hiç .

0

"uçurumları sevenin kanatları olmalı" bu benim nietzsche'ye ait en sevdiğim cümle. bir çift kanata en çok ihtiyaç duyduğum günleri hatırlatır bana. bir de bu günlerde en sevdiğim cümle var. "bana sağır olanlara dilsizim bundan sonra."

0

''acaba be rüyasında kelebek olan bir insan mıyım? yoksa şimdi rüya görüp kendini insan sanan bir kelebek mi?''
''ateş sadece günahkar olanı yakar.''
''sabret, şükret, seyret...''
''cennete giden bütün yollar eşit uzaklıktadır.''
''aşk, nefsini terbiye etme sürecidir.''
bu sözleri genellikle okuduğum kitaplardan dolayı ezberledi. beğendiğim sözleri ayrıca not alırım.

0

annemin her zaman söylediği bir cümleyi hiç unutmuyorum ve bunu hayatimda yapmaya calisiyorum.sana taş atana sen ekmek at ki attığı taşdan utansın der annem ne güzel cümle.karsimizda ki kisi ne yaparsa yapsin biz kendimiz olmaktan vazgecmeyelim,insanligimizdan odun vermeyelim,biz iyi olani yapalim kotu olan kotu yaptigiyla kalsin yada hatasini anlayip telafi edebilsin.

0

"yağmurlar düsünce tenime her damlayi sen sanıp aşk bildim.ve biliyormusun gölgeni bile çok özledim.. " aslında bir kac tane daha var ama yazsammı bilemedim,neyse yazayim bari herkes okusun..ikinci favorim "verende o ,alanda o ,nedir senden gidecek? telaşını görende can senin zannedecek" bizde cook..üçüncü favorim : "hic hata yapmayan insan hic birsey yapmayan insandir,ve hayatta en buyuk hata kendini hatasiz sanmaktir" madem konu acılmıs devam edeyim gelelim dördüncüye : "geçer elbet kardes..bazısı teget gecer,bazısı deler gecer,bazısı deşer gecer,bazısı parçalar gecer ama mutlaka gecer" bunlar olmadımı beşinci favorim: insanlar seni yanlis anladiginda dert etme duyduklari senin sesin,fakat aklindan gecirdikleri kendi dusunceleridir.." son olarakta : "hersey uzerine gelip,seni dayanamayacagin bir noktaya getirdiginde sakın vazgecme! orası kaderinin degisecegi noktadir... "

0

şebnem ferahin şarkı sözleri çok hoşuma gidiyor, olsun şarkı sözleri güzel ve unutamam.

0

"ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça" sözünü hiç bir zaman unutmadım ve hiç bir zamanda unutamam gibi geliyor.