0

uyku düzenimizin olmaması hayatımızı çok fazla etkiler . bir çok olumsuzluğu beraberinde getirir . özellikle çalışan okuyan sabah erken uyanan biri iseniz uykunuzu yeterince alamadığınız zaman algılama gücümüz düşer. bir sonraki gün kendimizi yorgun bitkin ve halsiz hissederiz. uykunuz gelir. ve uykusuzluk çekersiniz . çalışmasanız bile uykunuzu alamadığınız zaman veriniz düşer hafıza sorunu yaşayabilirsiniz . kas ağrıları meydana gelebilir. uykusuzluk bir çok şeye sebep olur . uykusuz kaldığınız zaman uyur gezer gibi devamlı uykulu bir şekilde dolaşırsınız . ayrıca okuduğunuzdan anlamaz yapmış olduğunuz işten verim alamazsınız . uykusuz kaldığınız da kafanız başka yerde olur tam olarak odaklanamazsınız bunun için iyi bir uyku şart . bağışıklık sistemimiz için olsun sağlığımız için olsun uyku şart .

0

çok kötü oluruz sınırlı agrasif oluruz bu yüzden arkadaşlarımızla ve veremizdekilerle kötü oluruz çevremizdeki insanlara da yansıtıriz bu durumu günümüz hep gergin geçer kendimizi ise veremeyiz hep uyku halinde oluruz.

0

uyku düzeninin olmaması elbette ki çok zor, istenmeyen ve olumsuz bir yani insanları olumsuz anlamda etkileyen bir durumdur. düzenin olmasının yanı sıra kaliteli bir uykudur insanları kaliteli bir yaşama götüren.

bedenen ve psikolojik olarak sağlıklı ve mutlu yaşamak isteniyorsa uyku ve kalitesine dikkat edilmelidir. eğer çok çalışmak vs. istek haricinde bir uyku düzensizliğinden bahsediliyorsa, bu durum hastalık halini almışsa bir uzmandan yardım almak gereklidir. fakat değilse yatarken içilecek bir bardak ılık süt dahi melatonin hormonu salgısını artıracağından insanı uykuya hazırlar.

yalnız kendi isteğiyle bir insan uykusuzluğu seçiyorsa burada da bunun bir alışkanlık halini almasından ve sonrasında uyumak istense de artık uyuyamayacak olmak riskini bilerek, bu konuda bilinçli hareket edilmelidir diyorum.

herkese kaliteli sağlıklı iyi uykular ve sağlıklar dilemek geldi içimden ]]]]

0

tabiki uyku dùzenimiz yoksa hayatimizi da olumsuz etkiliyor gece uyumayinca okulda uyumak zorunda falan kaliyoruz

0

uyku düzeni bozulursa geç yatıp geç kalkıyor,işlerimiz sarkiyor,yapmak isteyip yada gitmek istediğimiz yerlere gidemiyoruz. gün boyu derse bir uyku haliyle dolanıyorum benimde böyle bir sorunum var .sabah uyanıyorum ve kalkıyorum

0

sağlığımız etkilenir düzenimiz bozulur
düzenli uyumak gerekki

0

olumsuz etkiler araba kullanırken uyuklayarak araba süreriz ve kazaya sebep oluruz

0

uyku düzeninin olmaması hayatımızı oldukça olumsuz etkiler çünkü eğer ki çok fazla uyursak gündüzleri uyuşak gibi oluruz ve rutin işlerinizi halledemeyiz yapamayız geceleri sabaha kadar mesela uyumazsak aynı şekilde heleki bir işte çalışıyorsak gerçekten de çok zordur uykusuz kalırız ve işlerimizi aksatırız.