0

canım o gün ne isterse onu yerim. şekerpareyi pek sevmem diğerlerini severim genelde. kadayıfı diri severim. künefeyi dondurmasız yemem. güzel olacak yani. tatlı sevimez mi? sütlü tatlıların da bazılarını severim. sütlaç ve fırında sütlacı severim. künefe ise çok güzel yerim. tatlıları süslemeyi de yapmayı da severim. tatlı yani güzel işte.

0

şerbetli tatlı daha güzeldir halka tatlı bide bol şerbetli sıcak yemek başkadır

0

her ikisinide tüketiyorum ama sütlü tatlıları daha çok seviyorum ve tüketiyorum.

0

birbirine alternatif olamamalı ikisin yeri ayrı bu tatlıların.

0

sütlü tatlıların bir adım önde olduğu bir soru şahsi kanaatimce.

0

tatlıyla aram olmadığından şerbetli tatlılar çok ağır geliyo bayramda bile baklava yemiyorum sütlü tatlılar konusunda da seçiciyim hepsini yiyemem ama şerbetli tatlılara göre daha yenilesi

0

tatlının adına göre dgişir trılıce ıse sutlu hayrabolu ıse serbetlı

0

tatlı delinince ikisi de iyi ancak benim gerçekten tatlı krizim geldi size şerbetli tatlı yemeden o krizi atlatamıyorum. özellikle şerbetli buraya has kireçte yapılmış kabak tatlısı muhteşem oluyor. onun dışında lokma ya da fıstıklı kadayıf gibi şerbetli tatlılar benim favorim. sütlü tatlılar daha hafif olduğu için tatlı krizlerimde onlardan bir fayda göremiyorum.

0

ben şerbetli tatlıyı da seviyorum, sütlü tatlıydı seviyorum. yani ikisinin arasında bir seçenek yap dersen sütlü tatlılar genellikle daha güzel oluyor. bazıları şerbetlilerin aşırı derecede tatlı olduğu için biraz beni bayıyor sütlü diyeyim o zaman sütlü tatlılar daha çok tercihim.

1

ikisini de çok seviyorum. ama özellikle sütlü tatlı daha çok severim. şerbetli ağır geldiği için olabilir. ama her türlü tatlı olsun yeter bana :)