1

sütlü tatlılar daha hafif ve sindirilebilir olmaktadırlar. ancak sütlü nuriye, şöbiyet tatlılarına da dayanamam.

1

ben tatlılardan en çok hamur tatlısını tercih ediyorum sütlü tatlılar pek fazla sevmiyorum ama yine yani hamurlarından süt kullanıyorum mesela kek yaptım da süt kullanıyorum irmik tatlısı yaptım da süt kullanıyorum işte böyle tatlıları ben seviyorum mesela sadece sütle sütlaç gibi tatlıları sevmiyorum.

0

sütlü tatlıyı tercih edenler daha çok sayıda olabilir hamurla yapılan tatlılarda bir dilim alınca daha yenilmiyor ne kadar güzel olsa da doyurucu oluyor gibi ama normalinde bir tatlı tadımlık olur doyurucu olmaz.

0

her ikisin de yeri ikisi birbirine alternatif olmamalı diyorum.

0

sütlü tatlı tabiki daha çok ağır basiyor.cunku insani yerken kesmez vede tabiki hamurlu tatlı tercih edenler vardır.damak tadidir bu benim görüşüm.

0

sütlü tatlı çünkü istediğin kadar yiyebiliyorsun

0

ben en çok sütlü tatlılar tercih ederim hamurlu tatlılar benim için çok ağır geliyor özellikle yaz aylarında hamurlu tatlıları tüketemiyorum sütlü tatlılar daha hafif ve yemesi daha kolay olduğu için olsada daha hoş bir tat bırakıyor . bu nedenle sütlü tatlılar favorimdir özellikle sütlaç muhallebi kazandibi be gibi tatlılar en sevdiğim tatlılar arasında yer alır. eşim de sütlü tatlılar tercih eder özellikle güllaç yemeyi çok sevdiği için eşime haftada en az bir kere güllaç yaparım . bu nedenle bizim ailecek favorileriniz arasında sütlü tatlılar yer almaktadır

0

sütlü tatlilara bayılırım helede sütlac vazgecilmezim olarak birinci sirada.

0

ben hamurlu tatlı severim süt ile cok aram yoktur zaten

0

kesinlikle sütlü tatlı daha hafif çünkü hamur tatlisi da arada ister tabiki

0

ikiside güzeldir. ikisinde yeri ayrı dır.

0

ikisinide tercih ederim gayet lezettlilerdir çünkü