0

en kavgalarin nedeni karsisindakiyle anlasamama yada gecinememe gibi seylerden bagirisma

1

1)insanlar kendi çıkarına ters düşen durumlar karşısında kızar.
2)çevrenin durumunu bozan kişilere kızar. 3)toplumu rahatsız eden durumlar karşısında insanlar kızar. şimdi bu durumlara örnek vermek gerekirse
1) birinci maddeye örnek vermek gerekirse cadde üzerinde bir marketin karşısında başka bir market açılması durumunda diğer marketçi kızar.
2)çevrenin durumunu bozan kişi yada kişilere halk tepki gösterir bu çevrinin durumu şunlar olabilir: alkollü şahıs, argo kelimeler, küfür gibi durumlar çevrenin durumunu bozar.
3)toplumu rahatsız eden durumlar karşısında insan yine kızar. bu durumlar şunlar olabilir: kadına ve çocuğa şiddet veya istismar, yaşlı insana işkence, bakıma muhtaç insana işkence gibi durumlar insanları sinirlendiren durumlardır.

0

insanlar, birilerine laf anlatamadıkları, birşeyleri kabul ettiremedikleri için kızarlar. birşeyi yapamadıklarından aslında kendilerine kızarlar.

0

yani insan sinirlendiği için kızar bence. insan sinirlenmese neden kızar ki bir insana. tabii ki insan bazen mesela anne veya baba çocuğunu eğer ki onun istemediği bir şey yapıyorsa o zaman kızabilir normal kızma ama büyük şeyler yaparak kızıyorsa sinirleniyorsa yani kızmak bu aslında o zaman insanlar tepkisini gösterir ve bir daha yapmaması konusunda onları uyarır.dini anlamda insanlar bu yüzden kızlar birilerini sinirlendiği için kızarlar birileri onların istemediği bir şeyi yaptıkları için kızarlar veya kötü bir şeyler yaptıkları için kızarlar.

0

sinirlenirse kızar ama sakin olmalıyız her zaman

0

sinir edersen bir insanı örnek sen olursun işte :)