0

doğum günümü unutan arkadaşıma kızmam bu konuda kızacağım yani o da kırılacağım eşim olur. eğer o unutursa kırılırım hatta bir iki gün beklerim hani insanlık hali unutmuştur diye. açıkçası aklında tutmasını isterim. ben tutarım aklımda hatta günler öncesinden planlar yaparım hediye alırım. sadece özel günde değil canım ister gider hediye alırım yani. hatta buradan kazandığım şu an ki parayı eşimin doğum günündeki hediye için kullancağım. onun için çabalıyor olmak da çok güzel bence. arkadaşıma falan kızmam yani o kadar alınmam ben.

0

eğer yakın arkadaşımsa içten içe kızar kırılırım ama ona pek birşey demem ufak bir gonderme yaparim belki o da kirginligimla ilgili olur. zaten yakın arkadasimsa telafi edecegine eminim gerek yok ama yinede onun da kotu hissedecegini dusunuyorum belkide aklinda olsa bile gunu geldigi gun birsey yasadi unuttu ne bileyim hersey olabilir çok da üstüne düşmem

0

hayır kızmam tabiki benim için çok önemli bir konu değil bu. insandır unutabilir. tabi hatırlamazsın isterdim ama unuttuysa da napabilirim yani küseyyim mi. ne gerek var insanlık hali herkes hepimiz unutabiliriz bu normal bir durum.