0

çünkü türkiye olarak hep açız gözümüz aç aslında ne kadar fazlasını görürsek alırsak ya da yaparsak hep bir daha fazlasını icin uğraşıyoruz çünkü şükretmeyi bilmiyoruz doyumsuz gözümüz aç bu yüzden de fazlasını istiyoruz.

0

çünkü gözümüz aç anlıyor musun. çok açı çok doymak bitmek tükenmek bilmeyen bi açlık var içimizde ve ruhumuzu ele geçiren bir açlık tüketim çılgınlığı dünyasına hoş geldiniz burası böyle bir yer olmuş birileri daha fazlası olsun diye gününü gün ederken ona buna hava aterken bak oyum var buyum var şundan da bundan da var diye sefa içinde yaşarken birileri de açlıktan ölmemek için direniyor bu dünyada adalet yok malesef zenginlerin tükenmeyen açlığı yüzünden açların açlığı hiç bitmiyor bu böyle olmaya ve gittikçe kötüleşmeye devam edecek insanlar açlıktan yıkılmaya devam edecek. zenginler doymadıkça açların sayısı artacaktır kıtlık fakirlerin kaderi olacaktır hastalık onları bulacaktır ne yazıkki zenginler yüzünden bu durumdayız onları doyuramadığımız için biz aç olmaya mahkum olacağız bu düzen hiç değişmeyecek

1

insanlar bir şeye sahip oldukları zaman yetinmesini bilmedikleri için sürekli olarak daha fazlasını istemektedirler. bu doyumsuzlukları sebebiyle bir şeylere sahip olsalar bile sonrasında yine farklı ihtiyaçlar çıkartırlar ve hep daha fazla daha fazla ihtiyaç ortaya çıkararak isteklerini arttırırlar. bunların dışında, insanlar birazdan gösteriş merakı ve sürekli olarak karşılarındaki insanların ellerinde olan şeylere sahip olma dürtüsü sebebiyle hep farklı istekler ile ortaya çıkarlar.sürekli birbirlerine aşık atar hale gelirler ve daha fazlasını elde edemedikçe de sinirlenirler.

0

insan doğasında bu hep vardır. yiyeceği bulmuştur ağacını ister ağacını bulur kendisinin olsun ister bu yüzden savaşlar ve topraklar ortaya çıkmıştır. aç gözlülük sahiplenme duygusu insanların doğasına işlemiş vaziyettedir. bu yüzden hep aç gözlüyüz en azını alabiliyorsak en çoğunu neden alamayalım görüşüde buna zemin hazırlamıştır.

0

elimizdek9i bize yetmedigi icin olabilir elindeki az ise daha cok isteriz rahat edebilmemiz icin

0

gözümüz doymuyorda ondan sanki çok isteseler kendileri ile birlikte götürecekler