0

eskiden hiç düşünmeden yere atardım ne yalan söyleyeyim. şimdi ise kesinlikle çöp tenekesine.

1

çöpe atana kadar beklerim. eğer çöp göremediysem çantama koyarım. eve gelince atarım çantamı temizlerken en kötü ihtimalle. yere atma konusunda hassasım, çünkü kullan at ürünleri doğada yüzyıllarca kalabiliyor buna katkıda bulunmak istemem. yerlere çöp atana da kızarım, yakınımsa uyarırım.

0

her 100-150 metrede bir çöp kutusu bulunuyor.çöpe stmak yerine neden yere atıyım.yere atanlar aile terbiyesi görmemiş ahlaksızlardır.neden kirletiyim çevremi?

0

gerçekten çöpe asla atmam. hatta çantama koyarım yine atmam. dökülecek bir şey ise genelde yedek poşet veya peçete mutlaka olur çantamda ona koyarım

0

eğer yakın bir yerde çöp varsa elimde tutarım ve çöpe geldiğim zaman çöpe atarım. yakın çevrede çöp yoksa yada çok uzaktaysa yere attığım zamanlarda oluyor ara ara.

0

çöpe atıyorum. yakınlarda çöp bulamadığım zaman üstünde dökülecek birşey yoksa çantamın içine atarım çöp bulduğum zaman hemen çöpe atsrım

0

cope atiyorum yere atanlarfan nefret ediyorum yere atanlar cok gorgusuz

0

tabiki çöpleri yere atmıyorum .geri dönüşüm kutusu ya da çöpe atarım.eger yok ise bekletir başka yerde atarım.yere atmak kadar çevreye zarar veren başka şey yok diye düşünüyorum.