0

tabiki duzenli çalısmak en dogrusu.genellikle herkes buna bende dahildim zamanında sınavda bir gun once calısmaya baslardım.aslında sınavın son dakıkasına kadar calısmakta mantıklı degil.

0

tabi ikiside olmalı ama en önemlisi konuyu ders anlatımında iyi anlama anlamadan çıkmama.büyükler buna dersi derste dinle derler.

0

konuları hergün tekrar etmek gerekir. sınavdan bir süre önce çalışmak daha verimlidir. son gün çalıştığınız zaman konuları tam olarak anlamazsınız yani daha öncede tekrar etmeniz gerekir. bir kere çalışmak fayda etmez. üstelik son güne bırakmak olacak iş değil. mümkünse daha önceden zaman ayırın ve çalışmaya bakın. tekrar edin daha iyi akılda kalacaktır.

0

hergun duzenli calismak cunku ainavdan bir gun once calisirsan kafan karisir ve aslinda hicbirseyi tam olarak ogrenemezsin.

0

by olay sadece sinav icin deil hayat boyunca duzenli calismak gerekli bu hayatta bir sinavdir.son anlarda ogrendiklerin veya ogrendigimiz deil yasam boyunca ogrendiklerimiz veya o donem boyunca ogrendiklerimiz düzenli çalıştıkça meyvesini toplarız aksi takdirde o agacdan sonraki sene meyve alamayız insan oglu da böyle malesef.

0

ikiside işe yarar fakat nasıl yapmanız gerektiğinizi bilmelisiniz.sınavdan önce her gün 15 dakika tekrar yapan biri çok rahat yüksek alır.vakitten tasarruf eder ve yorulmaz.sınavdan bir gün önce çalışarak yüksek alınabilir.bunun tek yöntemi gece 2-3 e kadar çalışmaktır.bunun için kitaptan geldiğiniz yere kadar 2 kere okumak,defteri 3 kere okumak sonrada kitaptaki soruları çözmek yeterlidir.

0

valla ben sadece sınavdan 1 gün önce çalışıp taktir alırım.

0

hergün düzenli öğrenilen bilgi unutulmaz.birgün önceden öğrenilen bilgiler kalıcı değildir.ayrıca bir günde yetişmez.

0

tabii ki de düzenli olarak çalışmak daha iyi olur.en azından sınav günü yaklaştığında bir gün önce her şeyi ezberlemek zorunda kalmayız. düzenli çalışıyorsak zaten bunu sürekli yapar ve hiçbir şekilde sıkıntı yaşamayız en azından zorluk çekmeyiz . o yüzden kesinlikle en azından sınavdan bir gün önce çalışmak yerine her şeyi ezberlemek yerine her gün düzenli olarak çalışırsak bence daha verimli alırız. bence herkes bu yapmalıdır küçüklükten beri hep sana bir şekilde çalışırım ve ödevlerimi yaparım hala daha aynıyım güzel bir şekilde derslerime çalışırım hiçbir şekilde aksatmam son gün zaten ders çalışmam.

0

başarılı olmak için hergün düzenli çalışmak gerekli

0

bu soru çok enteresan geliyor bana. her gün ders çalışmak her gün yemek yemek gibi. sınavdan önce çalışılan ders ise arada restorana gidip orada bir şeyler yemek gibi. rutin alışkanlık olarak her gün çalşımak lazım, sınavdan önce -zaten alışkın olduğun için- çalışmaya devam edersin, ancak tekrarını da yaparsın, ama önceden çalıştığın ve bildiğin konular olduğu için kaymaklı ekmek kadayıfı oooh mis.

0

düzen oturtarak devamlı bir şekilde çalışmak daha çok yararlı olacaktır, bilgiler tazeleniyor gittikçe ve mıh gibi yerleşiyor akla, kolay kolay da çıkmıyor.öğrenciyken sınavdan bir gün önce hep çalıştığım için fazla yararıma sonuç olmuyordu, genellikle tembel öğrenciler sınavdan bir gün önce çalışır da beceremez ve kopya yoluna başvurur :)

0

sadece bir gün önce çalışmayla olsaydı keşke. tabiki düzenli ve sürekli çalışmak en güzeli. bir günde o kadar bilgiyi öğrenmek mümkün değil öğrendiğin gibi konu üzerinden geçersen daha akılda kalıcı oluyor.