0

ben uzaylı diye bir şey olduğuna inanmıyorum hepsi amerikanın oyunları

0

uzaylılar vardır çünkü tabir olarak bizde uzaylıyız çünkü dünya uzayın içinde.evrende başka galaksilerde yıldızlarda yaşamın olma ihitimali çok yüksek.eğer bizden çok gelişmiş varlıklar var ise zaten bizle iletişime geçme ihtiyacı duymuyorlardır.örneğin bir insan karınca ile iletişime neden geçmeye çalışsın.eğer biz onlardan gelişmiş isek onların bizi bulma ihtimali yok çünkü insanlık mars’a bile yeni ulaşabildi.eğer tesadüfen bir şey olmaz ise evrendeki farklı canlılarla iletişime geçmemiz çok uzun yıllar alacaktır.

0

evren de uzaylılar vardır . evren değer türlü canlının bulunduğuna inanıyorum . biz nasıl yaşıyorsak onlarda bir yerlerde beşer alıyorlar . uzaylıların var olduğunu düşünüyorum ki bu bir çok şekilde ispatlandı aslında uçan cisimleri gördük kaybolan insanları veya 51. bölge deki durumları . açıkçası bizimle iletişime nasıl geçiyorlar geçmeye çalıştılar mi bilemiyorum ama bizim yaşadığımız bu gezegeni araştırdıklarını hatta öyle ki üzerimizde çeşitli deneyler yapıldığını gibi bir çok konular olduğunu düşünüyorum . yani evet bizi araştırıyorlar .

0

olup olmadıkları konusunda bir çok düşünce var ve ben olmamalarını istiyorum. çünkü hayvanların varlığı bile bana değişik gelirken ben bir de uzaylıları kaldıramam. eğer varlar ise lütfen bizimle iletişime geçmesinler ben korkarım. gerek yok bir kere sıkı fıkı olmaya. herkes kendi dünyasında yaşasın güzelce.

0

ben olduklarını düşünüyorum. tek canlı insanlar diğildir. dünya dısında bir cok gezegen var. bu gezegenlerde elbette yaşayan canlılar vardır. uzaylı mıdır bilmiyorum ama insan dısı varlıklar olmaları yüksek olasılıktır.elbette bu yaratıklarda bulundukları gezegenler dısında yaşam var mı ve eger yaşam varsa orda kimler yasıyor diye düşünüyordur. bizimle iletişim kurmaya calısıyorlar diye düşünüyorum.biz nasıl uzayı arastırıyorsak,onlarda bizim gezegenimii arastırıp bizim varlıgımızı kanıtlamaya calısıyorlar. benım bu konudaki düşünce ve görüşüm bu yönde. size sacma gelebilir ama bu olası yüksek bir durumdur.

1

bence vardır.. hatta tam da şu an sizin arkanızdan size bakıyorlar haberiniz yok.. :) aman dikkat.. sizi de uzayın derinliklerine falan ışınlamasınlar.. ya da gemilerine falan alıp kaçırmasınlar.. ufo diye diye millet yazıp çizdiğine göre bazen de resimler falan görüyoruz.. bence var..

0

bana kalırsa uzaylılar var. yani uzaylıdan kasıt şu,evrenin herhangi bir yerinde bizden başka varlıkların yaşaması. biz uzaylılar diye adlandırdık fakat belki de onlarda bizi uzaylı diye adlandırıyor olabilir. evren o kadar büyük ki... tabirlerde dünyamız için evrende sadece bir kum tanesi kadar yer kaplıyor diyor. biraz düşününce bu koca evren sadece bir kum tanesi için mi dizayn edildi ? o yüzden bir yerlerde yaşam var. sırrı açıklanamayan bir sürü olay var. belkide eskiden bizimle iletişime geçmek istediler fakat buraya geldiklerinde onlara zulüm yaptık bir daha gelmediler. bu da bir düşüncedir. sonuçta şuan bir uzaylı görsek selam verip geçmeyiz. bütün yapısını incelemeye çalışır,esir ederiz onu. hangi canlı bunu ister ki ?

0

ben bu büyük evren de yalnız olduğumuzu düşünmüyorum. illa ki başka bir gezegende insanlara benzer canlılar olduğunu düşünüyorum.