0

internetten oldukça para kazanılır arkadaşlar bu konuda size söylemek ve değinmek istiyorum bunda tam tamına 2 sene önce bi site yapmıştım ve tam tamına 1 ayda haftalık para yatırıyorlardı 1 ayda 450 küsur para kazandım ve paramdada gecıkme olmuyordu ve günü gününe yatıyordu ve sonra ise artık öğrenci oldugum için bi nevi para lazımdı ve artık yine internetten para kazanma yollarına baktım ve oldukçada güzel yollar buldum fakat ödeme yapan siteler çok nadır yanı şu gün ödücez diyorlar ve o zamana kadar kendılerı kazanıyor ve kımseye 1 krş dahi para yatırmadan paraları sömürüyorlar ceplerıne atıyorlar ama sonrası ise allah a şükür burayı buldum ve 25 tl yaptım param yatıcakmı diye sorunsuz kesintisiz bir şekılde param hesabıma geçti gerçekten insan burda zamanını öldürüyor ama sonrasında ise parasını almayı başarıyor yani site bulurken çok özenli bir şekılde araştırmaya bakın ve emek vermeyen yerden para alamazsınız burada biz saatlerce yazıyoruz ve emeğimizin karşılıgını alıyoruz.

0

para değil ama hediye çeki kazandım. n11 de geçerli, 50 tl tutatında. sanırım 4 tane falan kazandım.

0

sorumaniyi deniyoruz bakalım ilk olacak inşallah .

0

internetten para kazanmanın bir çok alternatif yolu var yazarlık yapmak blog kurmak video paylaşıp adsence gelirlerinden kazanç elde etmek anket doldurmak indirim sitelerinden alacağınız ürüne az ödeyip kazanma video izleme yeteneklerinize göre online kurslar verme yeteneklerinizi internette reklam ile pazarlayıp para kazanma bunlardan birkaçını yaparak telefon internet faturalarını ödüyorum akmasada damlar hesabı.

0

internetten çeşitli yollarla kazanç sağlamak mümkün ancak tam anlamıyla ciddi paralar kazanılır mı bilmiyorum. makale yazma siteleri var, 300 kelimesi 1.5 liradan başlangıç yapıp yazarlık seviyenize göre daha yüksek miktarlar kazanabiliyorsunuz. ancak parayı çekebilmek için belli bir miktara gelmeniz gerekiyor. ancak aylık 600-700 ₺ ek gelir sağlayabilirsiniz. bir diğer yöntem de blog açmak ancak blog size uzun vadede para kazandıracak bir yöntem yaklaşık 6-7 aylık bir süreç geçirmeniz gerekiyor. ilgi duyduğunuz veya yetenekli olduğunuz alanlarda yazılar yazıp reklamlarından gelir elde edebilirsiniz.
her şeyden önce insanın içinde bir azim olması gerekiyor. bu sitede kazanmak için de öyle. azim olmadan hiç bir kazanç elde edemezsiniz

0

benim ahmetesor diye bir platform vardı orada takıliyordum ve site baya bi güzeldi sonrasinda değişen baya bi özellikler getirdi.eskisi gibi tadı tuzu kalmadı sitenin.ve bir de burada takıliyorum kendime.hem eğlenmek hemde ufak tefek kazanç sağlamak için.

0

evet interneten para kazaniyorum çok deyil ama cep harçligi kadar

0

internette çeşitli yollarla para kazaniliyor