0

cristiano ronaldo'nun oynadığı takımlar şunlardır; sporting lizbon'da kariyerine başlamıştır.ve sporting lizbon altyapısından yetişerek ,sporting lizbon'da ilk profesyonel maçını yaptıktan sonra manchester united takımına transfer olmuştur.manchester united takımında harikalar yaratan ronaldo daha sonra büyük bir ispanya takımı olan real madrid takımına transfer olmuştur.real madrid dersen hemen hemen 50-60 gol atmıştır.ve büyük bir başarı elde etmiştir ronaldo adeta gol makinesi olmuştur. real madrid takımında ancak daha sonra bir farklılık isteyen cristiano italya ligi ekiplerinden juventus takımının formasını giymiştir. şu an juventus takımı ile bence çok güzel başarılı gidiyor.umarım ronaldo bu başarısını devam ettirir.çünkü ben ronaldo'yu hem saha içinde hem saha dışında çok seven bir spor severim.

0

cristiano ronalda dünyada benim en çok sevdiğim oyuncudur. ve kendisini çok iyi tanıyorum hangi takımlarda oynadığı hakkında bilgi verecek olursam;
cristiano ronaldo futbol hayatına sporting lizbon takımının alt yapısında başlamıs ve sporting lizbon takımında beğenilerek profosyenel lige yükselmiştir ilk profosyenel maçını sporting lizbonda oynamıştır. daha sonra sportingde kendisini biraz göstermis ve m.united teknik direktörü olan o zamanlar alex fergusonun ilgisini çekmiştir. ronaldo m.uniteda gelmiş ve burda oynadığı futbolla manchesterın gelmiş geçmis en iyi oyuncularından birisi haline gelmiştir. daha sonra real madrid tarafından transfer edilen gol makinası real madridde kariyerinin zirvesine çıkmıstır. ronaldo real madridde her sene hemen hemen en az 50 gol atıyordu. ve bir gol makinası olmuştu ben ronaldoyu en çok real madrid takımına yakıştırıyordum ancak ronaldo bu sene juventusa transfer olarak beni ve bir çok spor takip eden insanı şaskına çevirmiştir. şuan juventusta 13 maça çıkmıştır ve bu maçlarda tam 10 gol atıp 5 de asist yaparak yine kendisini göstermeyi başarmıstır ben ronaldonun kariyerini juventus ekibinde bitiriceğini düşünüyorum.

1

nacional takımda oynamış sonra sporting lisbonda oynada ardında ingiltere takim manchester united transfer oldu