0

bu piyasa bana şu an için doğru olduğunu düşünmüyorum kıyaslamak için en doğru sorunu bence şu an için ali koç'un daha başarılı mı olacak yoksa aziz yıldırım'ın bu takıma kattıkları dur bunu tartışabiliriz ancak bana göre ali koç vizyon sahibi bir insandır ve daha sezonun 12 haftasında olmamıza rağmen kötü sonuçlar aldık ancak sırtımızı dönmedik bu başkana çünkü bunlar da aziz yıldırım'ın da payı vardır mahallesi aziz yıldırım gittiği zaman fenerbahçe'ye yaklaşık olarak bir milyar tl boş bırak bitmiştir bu da tüm kulüplere sorunlarından birisi olan ekonomik sıkıntıları yaratmaktadır bu sıkıntıların en büyük finansman ali koç kendi bankası'ndan krediler verip yine kendi aygaz gibi forma sponsorluğu yaparak kendi cebinden vermiştir paraları bu yüzden ali koç'un biz onu gerçekten çok farklı bir yerdedir bizim için ali koç fenerbahçeli taraftarlar için ayrıca çok önemli bir yere sahiptir çünkü fenerbahçe'ye olan sevgisi ve saygısı tartışılmaz boyuttadır hiçbir fenerbahçe'nin onun kadar katkı sağlayacağını her fenerbahçeli bilir ali koç bizim için kurtuluş kapısıdır adeta ali koç'un kıymetini bilelim ona 1 sezon için sırt çevirmeli mantıksız olduğunu size söylemek istiyorum o gelmezse kim gelebilir başkan olarak bilmiyorum gerçekten bu tartışılabilecek bir konu ancak ali koç'un daha fenerbahçe katacağı çok şey vardır ali koca sırtınızı kesinlikle dönme.

0

ali koç'u fenerbahçeye geldiğinden beri gözlemliyorum ve takımla daha yakından ilgilendiğini düşünüyorum. takıma geldiğinden beri çeşitli transfler yaptı ve takımın kadrosunu iyileştirdi. belki fenerbahçe bu sene sezona kötü bir başlangıç yaptı fakat bunun ali koç ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. çünkü ali koç elinden geleni yapmaya çalışıyor. bu yüzden de fenerbahçe spor kulübünün başında ali koç'un başarılı bir şekilde görev yapacağına inanıyorum. bu yüzden de ali koç'u daha başarılı buluyorum.

0

spor bakımından ali koç derim yıllarca klupte aktif görevde olan ali koç maddi bakımdan da pek iyi bir adam oldugundan fenerbahçenin maddi anlamda da sıkıntı çekecegini düşünmüyorum sporun içinde bir adam bocalayacagını da düşünmüyorum az bir zamanla takımı hedeflenen yerde gösterecektir aziz yıldırıma gelecek olursa adam başkanlık görevini kendisine göre sınıflandırmış başkan takım kadrsuna karışmamalı aziz karışıyor hatta bazı zamanlarda kadroyu kendisi kurdugu söyleniyor tehdit zorbalıkla başkalnlık devam ettirelemez ali koç bu adamı iyi ezdi geçti spor hayatında bu tip adamların olmaması lazım bence

1

kesinlikle ali koç, daha yeni başlamasından ötürü kesinlikle başarılı olacaktır.
genç, idealist, dürüst, adam mafya değil.. insani yanları had safhada ve atatürkçü her şeyden evvel. ikinci yarı her şey başka güzel olacak inanıyorum.