0

şu fenerbahçede en kaliteli başkan olarak gelen ve uzun yillar baskanlik yapan aiziz yildirim fenerbahçe en iyi başkanlardan birisiydi.onun yerini doldurcak bir baskan zor gelir.aziz yildirim spor alaninda bir çok kompleks antraman saglari gibi birçok ilke imza atti.ali koç aziz yildirimdan sonra geldi ama şuan fenerbahçenin halini görüyoruz hem ligde şuan 17 sirada olmasi tesadüf deil bu zamana kadar bu sirada olmasida ayrica kadro dişi kalanlarda bu sene oldu ayrıca tabiki bir kactane teknik adam getirdi kimdir nedir ne deildir takimda birlik beraberligi iyice yok oldu ama ersun yanali getirdi ama bence buda çözüm olmucak aziz yildirimi fenerbahce çok aricak bence dicem bu.

0

ali koç aziz yıldırımı aratmicak aziz yıldırımda yeni bir baskan olsaydı yani ilk kez bence sonuçlar yine böyle olurdu ali koç daha önce hiç başkanlık yapmadı bu ilk deneyimi oyunculara nasıl davranacağını bilmiyor çok kibar davranıyor aziz yıldırım öyle degildi oyunculara bağırıp cagırırdı ali koç genel olarak çok iyi bir insan taraftarlarıda çok seviyor fenerbahçe yeni bir yapılanma sürecinde bu seneyi zaten ali koc heba etceğiz önemli olan önümüzdeki seneler dedi benim düşüncem fenerbahçe bu sene değilde önümüzdeki senelerde birkaç defa üst üste şampiyon olacaktır ve ali koç aziz yıldırımı aratmayacaktır benim düşüncelerim bu şekildedir.

0

bencede aratmicaktır sebebi sadece bu değisim süreci biraz bizi üzdü ama fenerbahce toparlanacaktır benim düşüncem 5 sene icerisinde 3 şampiyonluk alacaktır ve ali koç cok basarılı bir başkanlık süreci geçirecektir sadece biraz sabırlı olmalıyız.

0

bence aratmayacak. sadece değişim süreci biraz sancılı geçiyor o kadar. bu sene olmadı ama seneye bambaşka bir fenerbahçe olacaktır

0

aratacaktır... yenilik istediler yönetimde, ama her gelen yenilik iyi olmaz. fenerbahçe küme düşecek. az kaldı yani düşmeye. atalarımız boşuna dememiş gelen gideni aratır diye.