0

aziz başkan fenerbahçe için hapishane de yatmış birisidir.futbol takımına olsun,basketbol takımına olsun diğer branşlara olsun çok iyi oyuncular getirmiştir.basketbolda euro ligde finaller oynadı takım onun döneminde.hatta euro lig şampiyonu oldu.bunu türkiye'de ilk ve tek başaran takım fenerbahçe basketbol takımıdır.futbol takımı da türkiye'de şampiyonluklar kazanmıştır. türkiye kupasını almıştır. avrupa da şampiyonlar liginde çeyrek final oynamıştır,uefa avrupa liginde yarı final görmüştür.bunlar aziz yıldırımında başarısıdır.daha sonra terör örgütü fetöcülerin kurduğu kumpaslarla uzun süre ceza evinde kalmıştır.yılmamıştır.bütün bunlardan yıpranan aziz yıldırım,son başkanlık seçimini kaybetmiştir.kendisini elbette özlüyoruz.gitmesini de üzüldüm tabii.

1

aziz yıldırım fenerbahçe için çok önemli bir isimdi. hakkında ne kadar suçlama yapılmış olsa da hiç bir zaman biz fenerbahçeliler için aziz yıldırım kötü biri olmadı.her zaman fenerbahçe için elinden geleni yapmaya çalışan önemli bir yöneticiydi kendisi. o gittikten sonra fenerbahçe'nin hali de ortada zaten. illaki sonsuza kadar aziz yıldırım kalamazdı tabiki ama insan yine de alıştığı şeyler değişince üzülüyor. umarım ilerisi için fenerbahçe adına her şey daha hayırlı olur .

1

yani ben kendim fenerbahçe'liyim ama ersun yanal'ın gelmesi daha iyi oldu. çünkü 4 sene önce de bizim teknik direktörümüz de ve bizi şampiyon yaptı. ondan sonra tekrar gitti ve gene geldi. bence onun gelmesi daha iyi oldu diye düşünüyorum. zaten ben aziz yıldırım falan sevmiyordum bence en iyi teknik direktörü ersun yanal diye düşünüyorum.

1

aziz yıldırım fenerbahçe için tam olarak bir sevda olarak kaldı. gidişi elbette üzdü.