0

ben ali koç u tanimam fazla benim için gercek kişi aziz yildirimdir.takim icin herşeyini yapan kendini adayan aziz yildirimdi.

0

tabii ki de ali koçtur taraftarla olan diyaloğu futbolculara olan inancı ali koçu daha öne çıkarıyor zaten aziz yıldırım futbolcusuna taraftarına yaptığı baskılardan dolayı fenerbahçe'yi fazlasıyla yıpratmıştır ali koç'un gelmesi ile fenerbahçe kulübü bir önceki yıllara nazaran daha düzgün yönetilme anlayışıyla yoluna devam etmektedir ve adil koç vizyonu ve misyonu olan başarılı bir işadamıdır aziz yıldırım'ın 3 temmuz sürecini kullanarak kendi adını aklamak için fenerbahçe spor kulübü'nün adını lekelemiştir fenerbahçe'ye fazlasıyla zarar vermiştir

0

aziz yıldırım sertti biraz ali koç ona nazaran daha kibar aziz yıldırım taraftarlarla fazla muhattap olmazdı ali koç taraftarlardan özür diliyor muhabbet ediyor oyuncularada çok iyi davrnıyor fakat ali koç bence biraz sert olmalıdır yoksa bu takım böyle giderse toparlanamicak hep kibar davrandığı için kaybediyor ama yinede ali koç sonuna kadar ali koc.

0

ali koç çok babacan davranıyor, taraftarın içine girip konuşmalar yapıyor ama ne kadar sağlıklı ki bu durum çünkü her sözü her kararı taraftara bırakmamalı. onlar ne isterse o, bu birazcık dengesizlik yaratabilir ve sert durması gerek. verdiği demeçler olumlu yönde, takım içerisinde ki olup bitenleri ve takım içinde ona haber ulaştıranları doğru irdelemeli. aziz yıldırım 20 yıllık bir süreç yaşayarak artık kan değişikliğinin gerekli olacağını taraftarıyla arasında ki sıkıntının giderek büyümesi ile sinyalini vermişti, zamanla herşey daha iyi sonuçlar verecek.

0

ben aziz yıldırım dıyorum.cok sevmesemde yınede o derim.

0

aslında fenerbahçe yönetimi ile ve futbolla fazla bir ilgim yok ama ali koç daha karizmatik biri bence. fenerbahçeliler kendisini tercih etsin. :)
etmişler de zaten... :)

0

bence aziz yıldırım ali koç genç yetenekli ama aziz yıldırım tecrübeli bir-çok konuda fenerbahçenin durumu ortada.

0

ali koç tercihim. güzel oyuncular aldı ama oynamıyor futbolcular.

0

bence aziz yıldırım daha iyi ali koç tan.

0

azîz yıldırım tabiki adam kendisini takıma adamıştı resmen

1

aziz yıldırım benim daha çok hoşuma gidiyordu