0

her başarı hikayesinin altında büyük başarısızlıklar yatar.yakında güneş kendini gösterir

0

ali koö bu kafayla giderse takımı dibe çökertmeye devam edecektir.

0

evet bir fenerbahçeli olarak sitede en çok gördüğüm sorulardan biridir. ben fenerbahçenin halini hiç iyi bulmuyorum ancak takım tamamen değisti nerdeyse sadece birkaç oyuncu kaldı çok takviye geldi ve bu oyuncular çoğunluğu genç oldu ali koç yeni bir yapılandırma sistemine gitmiştir.bence ali koçunda dediği gibi fenerbahçe bu seneyi düşünmüyor artık ligdeki tek hedefi bence ilk dörde girmek olacaktır. uefada ikinci tura çıktı ancak oynadığı oyunla bence ikinci turu geçeceğini düşünmüyorum bir fenerbahçeli olarak fenerbahçe maçlarını izlememeye başladım çünkü oynadıkları oyun beni memnun etmiyor. ligde benim istediğim sadece 5 maç üst üste galibiyet alması ancak fenerbahçe bu oyunla galibiyet serisi yakalayamicak gibi ben böyle oynarsa ligde ilk ona girceğini düşünüyorum ancak ilk dörde bu oyunla girmesi imkansız gibi, ali koç suan için acemi bir başkan olarak gidiyor oyunculara kızıp bağıramıyor ve bu nedenle başkanlığın ağırlığını kaldıramıyor diyebilirim ancak ali koç bu sene tecrübe kazancaktır. fenerbahçe koemanla iyi bir ivme yakalamısken trabzonspor yenilgisiyle moraller yine düştü koeman valbuenayı ilk on birde oynatmaya başladı ve valbuena takıma en çok katkı veren oyuncu oldu sadece bunu üc dört maçta yaparak ne kadar iyi ve kaliteli olduğunu gösterdiğini düşünüyorum. freyde kendisine geldi ve goller atmaya başladı frey kesinlikle bu performansını devam ettirmelidir. slimani bi işe yaramıyor bence seneye takımdan gitmelidir, benzia ise takıma iyi başladı ancak sonradan kendisini bozdu ve kendisini bir şey sandı ama unuttuğu bir şey vardı fenerbahçe her şeyden büyüktür daha sonra özür diledi ancak ben soğudum benziadan ayewden çok şeyler bekliyorduk ancak ayew bisi oynadığı oyunla şasırttı eski ayew gibi oynamıyor oyun anlayışını sevmiyorum ara transfer döneminde bence bir orta saha ve forvet almamız gerekiyor diye düşünüyorum. bu transferler gerçeklestiğinde ben fenerbahçenin yavaş yavaş üst sıralara yükselceğini uefada ise güzel yerlere geleceğini düşünüyorum ancak kesinlikle bu takıma transfer şarttır.

0

fenerbahçe bu sezon gerçekten çok kötü bir başlangıç yaptı. o yüzden bu sene fenerbahçe'nin şampiyon olmasından yana umudum yok. fakat bu sene fenerbahçe'nin küme düşeceğini de sanmıyorum. ligi ilk beşte bitirme ihtimalleri var. dediğim gibi bu sezon şampiyon olamazlar. lige çok kötü bir başlangıç yaptılar ve öyle devam ediyorlar.

0

bu sene sadece fener değil 3 büyüklerden hayır gelmez başakşehir alır şampiyonluğu

0

tur garantiydi zaten kazansada kaybetsede tur garantiydi bir şey değişmyecek ti başaldıgı gibi de bitti maç inşşalah kendini biraz toparlar da çeyrek veya yarı finale kadar gider türk takımlarının başarılı olmaları lazım artık