0

engeller sevmek için bahane olamaz belki kavuşmak için zor olabilir ancak sevmek asla bahane değildir. engeller bahane değildir sevmek için insana birini sevdiği zaman arada engeller olsa da kavuşmak belki zor olabilir ama sevmek buna engel olamaz. sevmek öyle birşeydir ki buna hiçbir şey engel olamaz.

0

engeller mutlaka karşımıza çıkıyor ama sevmekten vazgeçmek olmaz. bazen birine zarar gelmesin diye vazgeçeriz ve ileride çok pişman oluruz. bence insan sonuna kadar gitmeli asla vazgeçmemeli her engelde geri adım atarsak zaten ilerleyemeyiz. önemli olan çaba sarf etmektir o yolda ilerlemektir. engeller, sevmeye engel değildir. sadece o sevgiye ulaşmak için çaba gerekir. çaba sarf etmek zaten her işte gerekli olan bir şeydir. vazgeçmeyip engelleri aşarsak sevgiye ulaşabiliriz.

0

engeller sevmek için bir bahane değildir. eskiden sevdiğim kızı sosyal medya sitesi olan facebookta bulmuştum. kız balıkesir'de oturuyordu ben ise izmirde mesafeler engel gibi gelebilir ama uzaktan sevmek daha iyi oluyor çünkü o kişiye özlem duyuyoruz birini özlemek bence çok güzel bir seydir. yani sevmeye hic bir sey engel olamaz yeterki iki insan birbirini sevsin.

0

engeller sevmek için kesinlikle bir bahane taşımazlar eğer ki bir insanı çok seviyorsanız bunun önünde hiçbir şey duramaz sevginin önünde hiçbir şey duramaz aşk için herşeyi göze almalı insan sevgi ve aşk için ölen insanların hikayelerini okudukça gerçekten onları tebrik ediyor ve onlara özeniyorum kolay bir iş değildir bu her insan için yapılabilecek bir iş değildir sevginin önüne engel olmaz neden diye soracak olursanız eğer sevgi tüm engelleri kaldırıp yere vurur sevgisizlik insanları çok kötü hallere sokar sevginin engel olmadığına birçok örnek verebiliriz türk destanlarımız da çok fazla bu sevginin aşıldığına leyla ile mecnun gibi hikayeler vardır bunlara örnek verecek olursak kerem ile aslı ferhat ile şirin bu hikayeleri okulunu zaman sevginin önünde kesinlikle bir engelin olmayacağını anlarsınız

0

hayir tabiki degildir.bu insanina gore degisir.