0

burun bantları geceleri horlayan bir kişi için faydalı olabilecek bir sistem olduğunu söyleyebiliriz. bazı kişiler geceleri çok horluyor ve yanındaki kişileri rahatsız edebiliyor. burun bantları kullanarak çevrenizdeki kişileri rahatsız etmiş olmazsınız. o yüzden yatmadan önce burun bantları kullanmaya dikkat etmeliyiz. bir kere kullandıktan sonra çevrenizdeki kişiler faydasını görecek ve artık kullanmanız için size tavsiyede bulunacak.

0

evet engelliyor çünkü rahat nefes almanı sağlayan formüllerle geliştirilmiştir. böylece insanlar daha rahat nefes alabiliyor. uykuları da rahat geçiyor. çünkü burun tıkanıklığı gerçekten uykuda tam bir işkence.

0

yani bence burun bantları horlamaya çözüm bulur.. sonuçta burnu tıkanık olan insanlar daha çok horluyor. hani ben de bir kere burun bandını burnum tıkalıydı rahatsızdım kullandım gerçi ben horlamıyorum ama eşim horluyor eşime tak dedim ama takmadı yani işe yarıyordur diye düşünüyorum.. çünkü birkaç arkadaşımla kullanmıştı eşleri söylüyordu ya niye geliyor sen de istersen eşin tak muhabbeti yaptılar ama benim eşim takmadı işte gene de onun horlamasını çekiyoruz yani ne yapalım.

0

evet kesinlikle engeler çünkü denenip test edlilip tescili verilmiştir.